:
:
:
:
:
:
Table of Content

Överväldigad av de blå gnistren?

Ja, alla är det!

Något blått är den framväxande färgen på förlovningsringar för brudar att vara. Från kändisar till damerna i kungliga imperier, alla forsar över skönheten och mångsidigheten hos blå safir.

Kulturellt sett anses blå safirer också symbolisera sann visdom, dygd och lycka. Och traditionellt sett, när man väljer en blå safirförlovningsring, anses det vara en återspegling av deras trofasthet och uppriktighet.

Kanske, inget annat smycke har varit så ädelt och kraftfullt under alla epoker. I mitten av 1900-talet tog de blå safirringarna sig i baksätet, eftersom människor var blint besatta av diamanter, men det varade inte länge, och den blå safiren gjordes en storslagen entré igen!

Kan Blue Sapphire bäras som en förlovningsring?

Can Blue Sapphire be Worn as an Engagement Ring?

Självklart! Och varför inte?

Det är en vacker sten som har så många kvaliteter och charmen med blå safirringar har utökat många grenrör, inte bara som förlovningsringar utan även vigselringar och löftesringar.

Blå safir sägs vara en helt romantisk ädelsten genom tiderna, perserna fann alltid blå safir som en unik och speciell sten. Förutom sin vackra nyans och gnistra, har blå safirer också majestätiska lugnande och helande egenskaper.

Blå safir är känd för sin kraft och kvalitet - Det är den mest subtila, klassiska, eleganta och en feminina stenen som en kvinna kan vara.

Är Sapphire bra för förlovningsring?

Även om de flesta par vill ha en diamant för sin stora dag, är det inte mindre än ett utmärkt val för en förlovningsring att välja blå safir.

Det har faktiskt blivit ett trendigt val ända sedan prinsessan Diana valde att sätta en enorm ovalslipad blå safirsten på sin förlovningsring (nu äger Kate Middletown ringen). Blå safir är inte bara bra för förlovningsringar, det är också ett modesmycke nu för tiden.

Du kommer att bli helt imponerad av den fascinerande designen som Rosec Jewels bjuder. Från de mest unika safirförlovningsringarna till vintage safirförlovningsringar vi har allt!

Poäng att komma ihåg när du köper Sapphire Förlovningsring

Points to Remember While Buying Sapphire Engagement Ring

När du planerar din stora dag vill du att allt ska vara perfekt. Och vad kan vara mer perfekt än en blå safirförlovningsring?

Safirer är kända för sin skönhet och hållbarhet, vilket gör dem till ett populärt val för förlovningsringar. Men det finns mer med en safir än bara dess snygga utseende. I det här blogginlägget kommer vi att utforska innebörden bakom blå safirförlovningsringar och hjälpa dig att välja den perfekta för din speciella dag.

Om du planerar att köpa en blå safirförlovningsring, här är vad du behöver veta innan du spenderar på denna briljanta kungliga sten.

  • 4C:erna för blå safir är karatvikt, klarhet, färg och skärning. Karatvikten påverkar en safirs storlek, medan klarhet, färg och skärning alla spelar en roll för att bestämma stenens värde och skönhet. Ha dessa faktorer i åtanke när du köper en blå safirförlovningsring för att säkerställa att du hittar en fantastisk sten för din stora dag.

  • Förutom 4C:erna, överväg ringens form och inställning. Blå safirer skärs vanligtvis i runda eller ovala former, men de kan också hittas i andra former som kudde eller päron. Inställningen är också viktig, eftersom den kan påverka stenens utseende. Till exempel kommer en halo-inställning att få safiren att se större ut än den faktiskt är.

  • Se till att leta efter det bästa erbjudandet på en blå safirförlovningsring. Jämför priser från olika juvelerare för att hitta det bästa priset på den perfekta ringen för dig.

  • Slutligen, glöm inte att ha ringen försäkrad. Förlovningsringar är värdefulla föremål och bör skyddas vid förlust eller skada.

Våra 20 blå safirförlovningsringar

Upptäck vårt utbud av naturliga safirförlovningsringar och gör din stora dag värd mer att fira -

  1. Blå safirblommig förlovningsring

    Blue Sapphire Floral Engagement Ring

    En raffinerad förlovningsring, med den sanna briljansen av blå safir,

    Denna förlovningsring av blå safir kommer säkerligen att göra din stora dag förtrollande, med 5 MM rundskuren blå safir som utstrålar skönhet i guldblomma. Ytterligare utsmyckad med rund glittrande moissanite och lämna carves till skaft. Denna blå safir och moissanite förlovningsring återspeglar ren ärlighet.

  2. Blue Sapphire Vintage Förlovningsring

    Blue Sapphire Vintage Engagement Ring

    Den sanna skönheten och det distinkta hantverket hos denna vintage blå safirring är värdig svimning.

    Om du vill få din dam att bli förvånad över att bevittna en förlovningsring, måste du köpa den här till henne! Med 5 MM rundskuren blå safir, hållen i stiftmiljö - Skaftet är dekorerat med guldmilgrain tillsammans med runda bländande moissaniter som gör den här ringen till ett lockande fint smycke.

  3. Blue Sapphire Designer förlovningsring

    Blue Sapphire Designer Engagement Ring

    För ditt hjärtas prinsessa,

    Denna förlovningsring i blå safir kommer definitivt att sätta din dam i rampljuset! Med 4 MM Princess-slipad blå safir, hållen i uttagsmiljö för en lockande charm, dess skönhet accentueras ytterligare med moissanite-gloria och skaftet ger en fröjd för bäraren med sin oändliga design i guld. Så när får du den här förlovningsringen?

  4. Blå safir tvåstensförlovningsring

    Blue Sapphire Two Stone Engagement Ring

    Är hon din samtida drottning? Varför inte presentera något så trendigt som hon är? Denna förlovningsring i två stenar är allt som kvinnans hjärta kan önska på hennes stora dag. De päronklippta blå safirerna hålls säkert i stiftinställningen för en förtrollande look medan de dubbade moissaniterna gör denna ring värdig att svimma. Skaffa denna safirförlovningsring till din dam och få henne att gå pladask.

  5. Blå safirblommig förlovningsring

    Blue Sapphire Floral Engagement Ring

    Den extravaganta lockelsen och lystern hos denna förlovningsring med blommor beror på en briljant rund skuren blå safir och distinkta moissaniter prydda på den blommiga designen. Behandla din dam som en drottning denna stora dag och ge henne en vacker förlovningsring. Vi är säkra på att den här blå safirblommiga förlovningsringen skulle vinna hennes hjärta.

  6. Princess Diana Inspired Blue Sapphire Förlovningsring

    Princess Diana Inspired Blue Sapphire Engagement Ring

    Skönheten och charmen som denna prinsessan Diana-inspirerade naturliga förlovningsring av safir har är hisnande. Med en 5X7 MM oval skuren blå safir, omgiven av skimrande moissanite gloria för en gåtfull tilltalande. Handgjorda i guld för att lägga till en lyxigare touch. Att se denna eleganta design kunde inte ens prinsessan Diana motstå, så hur kan din dam inte älska den?

  7. Blå Safir Teardrop Förlovningsring

    Blue Sapphire Teardrop Engagement Ring

    Låt den här förlovningsringen göra alla underverk på din stora dag! Med en päronslipad blå safir, hållen i 3-stiftsmiljö samtidigt som skimrande runda Moissanites prydda som Halo, vilket gör denna ring till något extraordinärt. Skönheten i denna ring förstärks ytterligare med moissaniter på skaftet. Skaffa denna distinkta förlovningsring till din dam och ge henne så mycket lycka.

  8. Blue Sapphire Infinity Förlovningsring

    Blue Sapphire Infinity Engagement Ring

    Uttryck din oändliga kärlek och engagemang med vår Blue Sapphire Infinity Förlovningsring. Utsmyckad med Round Cut Blue Sapphire i mitten och gnistrande Round Moissanites prydda på infinity-skaftet, den här ringen är snygg men ändå meningsfull. I vår kollektion av förlovningsringar hittar du en blandning av klassisk såväl som modern design.

  9. Blå safir unik förlovningsring

    Blue Sapphire Unique Engagement Ring

    Det djärva, vackra och unika valet för en kvinna som är hård - Denna blå safirförlovningsring är ett lockande smycke. Med rundskuren blå safir hålls förtjusande och de glittrande moissaniterna accentuerar tjusningen av ringen vackert.

  10. Utsökt blå safirblomma förlovningsring

    Exquisite Blue Sapphire Flower Engagement Ring

    Det här förkroppsligar skönheten hos en blomma är Blue Sapphire Flower Förlovningsring. Den fascinerande blå safiren är utsprång bland de glittrande Marquise och Round Cut Moissanites. Det unika delade skaftet erbjuder en bländande sidovy.

  11. Blue Sapphire Halo Förlovningsring

    Blue Sapphire Halo Engagement Ring

    En Halo-förlovningsring är ett utmärkt val eftersom den alltid kommer att glänsa. Den här ringen har Round Cut Blue Sapphire medan Round Moissanites är prydda som Halo. Håll fokus på din mittsten samtidigt som du har den där extra wow-faktorn. Förstärk din blå safir samtidigt som den förstärker dess glans med en perfekt halo-inställning.

  12. Blå safirhjärta förlovningsring

    Blue Sapphire Heart Engagement Ring

    Vad är bättre att säga "du har hela mitt hjärta" än den här förlovningsringen i blått safirhjärta? Med 4 MM hjärtformad blå safir, hållen i en vacker stiftmiljö, medan runda läckra bländande moissaniter hålls i pave-miljö för att ge denna ring ett mer estetiskt utseende. Denna safirförlovningsring kommer att imponera på henne in i hjärtat.

  13. Blue Sapphire Solitaire Förlovningsring

    Blue Sapphire Solitaire Engagement Ring

    Solitaire förlovningsringen är ett fantastiskt val eftersom den håller fokus på din mittsten. Utsmyckad med Round Cut Blue Sapphire säkrad av Lotus Basket Setting medan läckra runda diamanter prydda på skaftet ger rätt mängd gnistra. Enkel och sofistikerad, allt annat än grundläggande en patiensförlovningsring kommer alltid att vara i stil.

  14. Minimal Blue Sapphire Halo Förlovningsring

    Minimal Blue Sapphire Halo Engagement Ring

    Om du gillar enkla men slående design, kommer du att älska den här Halo-förlovningsringen, som är en äkta fantastiska. Den har en Oval Cut Blue Sapphire säkrad med 4 Prong Setting ger den ett lite färgstarkt utseende, medan mindre fuktiga ämnen som omger den ger massor av detaljer.

  15. Blue Sapphire Cluster Engagement Ring

    Blue Sapphire Cluster Engagement Ring

    Denna bländande Blue Sapphire Cluster Engagement Ring är en riktig showstopper. En samling små Moissanites med rund form omger två päronformade blå safirer för en chic och modern look. Det här är så snyggt från toppen och från sidan.Är det inte fantastiskt, så vad mer letar du efter?

  16. Blue Sapphire Bypass Engagement Ring

    Blue Sapphire Bypass Engagement Ring

    Bypass-förlovningsringen har fått mycket bevakning i sociala medier nu för tiden. Denna stil gavs som en förlovningsring, som symboliserar två själar som går samman som en.

    Denna ring har en Round Cut Blue Sapphire som mittpunkten medan läckra runda Moissanites prydda på bypass-skaftet. Det sägs också vara en symbolisering av förening och samhörighet.

  17. Blue Sapphire Minimal Heart Engagement Ring

    Blue Sapphire Minimal Heart Engagement Ring

    Det här skulle förmodligen vara vilken kvinnas drömring som helst. Enkel, elegant och stilren - den här förlovningsringen i blått safirhjärta skulle helt klart lägga till en enkel charm till din stora dag. Den otroliga 5 MM hjärtformade blå safirstenen hålls i utsprång, medan runda glänsande moissaniter flankerar båda sidorna för att ge mer charm till ringen. Få din dam att bli kär i henne igen med denna blå safirförlovningsring.

  18. Blå safir smaragdskuren förlovningsring

    Blue Sapphire Emerald Cut Engagement Ring

    Vill du inte vara så konventionell med din stora dagring? Varför inte prova olika former som är både lockande och fängslande. Med en 4X6 MM Emerald Cut Blue Sapphire, medan Marquise och Round Moissanites dubbade på skaftet för en förtrollande överklagande. Den här blå safirringen är unik och skulle få din dam att gå över den så fort du får henne att bära den här. Den här ringen skulle vara ett romantiskt sätt för henne att stoltsera inför sina vänner.

  19. Blå safir bypass blommig förlovningsring

    Blue Sapphire Bypass Floral Engagement Ring

    Om stilig men ändå stilig är valet av din partner, då skulle hon vara på moln nio när hon fick denna blommiga förlovningsring. Hur förtjusande den Round Shape Blue Sapphire hålls som en mittsten i Prong Setting och runda moissaniter är beslagna på ringens fängslande skaft. Den här ringen är ett måste att köpa, vi kan satsa på den.

  20. Designer Blue Sapphire Pear Förlovningsring

    Designer Blue Sapphire Pear Engagement Ring

    Det här skulle förmodligen vara vilken kvinnas drömring som helst. Enkel, elegant och stilren – den här förlovningsringen i blå safir skulle helt klart lägga till en enkel charm till din stora dag, otroliga 5X7 MM päronklippta blå safirsten hålls i utsprång, medan runda glänsande moissaniter ger ringen mer charm. Få din dam att bli kär i henne igen med denna blå safirförlovningsring.

Avsluta

Blå safirer är verkligen beundrade för sin nyans och hållbarhet, om du vill bläddra i fler mönster av blå safirförlovningsringar kan du kolla på vår webbplats, du hittar en mängd olika designs. Så vad väntar du fortfarande på? Ställ den stora frågan till din dam med en kungsblå safirförlovningsring och överväldiga henne med den verkligt vackra ringen.

Rosec Jewels