Buy Before
:
:
:
Buy Before
:
:
:
Table of Content

Vad är Rose Gold? Är det ett riktigt guld

Är du exalterad över din drömringshopping? självklart! Du är. En ring som har universell betydelse är evig kärlek och hängivenhet måste vara kostnadsvärd. Formen på din förlovningsring måste vara i ditt sinne i förväg, men att välja metallfärgen är en skrämmande uppgift. Här är anledningen till att du roséguld är det bästa alternativet för din förlovningsring.

Rose Gold är i grunden ett rödaktigt eller distinkt rosatonat guld, som tillverkas genom att blanda koppar i en viss mängd. Det är den mest unika och starkaste varianten av guld på marknaden, dess varma nyans ger en vacker känsla genom att bara titta på den. Nu, vad som ger färg till roséguldet, så den mest sammansatta blandningen för roséguld är cirka 25 % koppar och 75 % rent guld för 18 kt guld, hela det är 42 % koppar och 58 % rent guld för 14 kt guld. Roséguld är vackert för ögonen, mer hållbart och rejäl form av guld. Och nej, det är inte riktigt ett riktigt guld, för det är en sorts hybrid.

Carage Guld Silver Koppar
10K 41.70 % 20 % 38.3 %
14k 58.30 % 9.2 % 32.5 %
18k 75 % 9.2 % 22.2 %

Källa: World Gold Council

Symbol av roséguld

Det är inte lätt att begränsa denna vackra roséguldfärg med räknebara taggar, men ändå har vi silat bort några saker för dig att veta.

Romantik, välstånd, elegans och så mycket mer. Roséguld är allt vad ditt hjärta kan önska. Den mjuka nyansen av roséguld är sammansatt och raffinerad, den ger en feminin dragningskraft och en touch av lyx. Roséguld betyder tydligt ren kärlekskänsla, dess iögonfallande och överdådiga.

Varför är roséguld förlovningsring trendiga?

Why Rose Gold Engagement ring Is Trending

Trenden har förändrats helt sedan de senaste åren, och nu gör brudar okonventionella val och det är därför förlovningsringar i roséguld kommer till trenden. Också för att förlovningsringen i roséguld får en brud att se unik, modern och feminin ut. Dessutom ser roséguld förlovningsring den mest attraktiva ut bland andra val av metaller. Denna mjukt rosa nyans av roséguld gör det trendigt, och på grund av det är en roséguld förlovningsring ett bra alternativ till gult guld.

Unika och överraskande egenskaper hos roséguldförlovningsringar

Den mest omtalade metallfärgen nuförtiden för förlovningsringar är helt klart Rose Gold! Och utan tvekan sticker en brud som bär en roséguldförlovningsring ut! Om vi ​​talar om dess unika egenskap måste det vara dess frisinnade skönhet. Roséguld passar väldigt bra med alla hudtoner och det lägger till en wow-faktor i en bruds personlighet. Den subtila nyansen av roséguld drar en distinkt attraktionskraft, den har en överraskande unik effekt.

Roseguld ser premium ut och kompletterar varje hudton och passar också bra med ädelstenar. Beroende på smak och preferenser kan du få den i en mer rosa-rödaktig ton (mer kopparlegeringsblandning betyder mer röd ton). Med ädelstenar skapar roséguld en antik överklagande. Nyanser av roséguld som dammigt, mörkt och tusenårsrosa är alla slående vackra.Nu uppstår frågan om roséguld bleknar eller bleknar? Vi kan förstå din rädsla och det är därför ett rent och tydligt uttalande om det skulle vara lätt. Så, nej, ett roséguld mattas inte om det är gjort av rent guld och koppar.

Bröllopsringar i rosa guld är en pluspoäng.

Rosec Jewels Engagement Ring plus Points

Om du vill komplimentera din förlovningsring i roséguld, är det förmodligen det bästa att överglänsa att välja bort ett bröllopsband i roséguld! Rödtonerna av roséguld framhäver den bländande ädelstenen och dessutom avgudar ett bröllopsband i roséguld ditt finger med sin graciösa charm.

Vilken ädelsten kan bäras på roséguld förutom diamant?

Du kan sätta din förlovningsring i roséguld med nästan alla färgade ädelstenar. Från ljusare nyanser till mörkare nyanser av spektrum, roséguld komplimenterar alla ädelstenar förutom diamant. Så att välja en ädelsten vad ditt hjärta säger, skulle vara ett utmärkt val. Till exempel, för att ge en monoton look kan du välja bländande morganit och förbättra din brudlook. Förutom persikaktig morganit kan du välja andra ljusare ädelstenar som rosa safir, rosa turmalin eller rosékvarts.

Men om du vill leka med nyanser kan du välja ljusa färger. Till exempel rubin, granat och ametist för en spunky look eller så kan du hålla dig till Aquamarine och Blue Sapphire för eterisk lyster.

Historien om Rose Gold

Carl Faberge, en rysk juvelerare, använde roséguld för tiden på 1800-talet. Gradvis blev roséguld en favoritmetall runt 1920' (viktorianska eran) för förlovningsringar. Roséguld har potentialen att lägga till subtil värme och femininitet när den bärs av bruden, dess nyans ansågs vara elegant och romantisk och därefter faller roséguldet under en lyxig metallfärgkategori.

Pro's Of Rose Gold Förlovningsring -

Rose Gold Hållbarhet och hur man rengör den?

Vi vet att du vill bära din förlovningsring regelbundet och för det måste du vara orolig om roséguld är hållbart eller inte för att tåla med tiden. Se vetenskapligt sett är koppar en hårdmetall och eftersom roséguld tillverkas genom att blanda koppar till guld, gör det en underbar hållbar metall. Roséguld är resistent mot repor och nagg, så det kan lätt bäras dagligen utan att oroa dig för mycket. Att få en förlovningsring i roséguld ren är också en enklare uppgift, naturligtvis med en ordentlig skötsel, om det är det du oroar dig för.

Kom ihåg att inte använda hårda rengöringsmedel eftersom metallen kan reagera konstigt. Du kan helt enkelt bara torka upp smutsen och oljan med en trasa eller använda tvål och vatten hemma för att behålla sin verkliga utstrålning. För den komplexa typen av smycken kan du ta den till en professionell städare och få dina smycken rengjorda.

Rosegulds mångsidighet och popularitet

Roseguld är ett ganska populärt val bland brudar för en förlovningsring nuförtiden. Den är mångsidig och dessutom håller den mer hållbarhet än gult och vitt guld. Nyansen av roséguld är gjord med blandade kopparlegeringar, därför är det ett modernt och uppfriskande alternativ för brudar. Roséguld indikerar en romantisk klang och symboliserar också trohet. Brudar väljer olika sätt att vara unika med sina smycken och att välja roséguld är det bästa sättet att lyfta deras utseende.

Så många populära ansikten i Hollywood har valt roséguld till sin förlovningsring, som Anna Camp och Aline Brie. Och dess fashionabla stil gör den till det mest mångsidiga valet av metallfärg för förlovningsringar. De varma tonerna av subtil rosa rödaktig nyans går tillsammans med andra smycken och smälter ihop med dem mirakulöst.

Dess vintagelook och romantiska koppling

En vintage förlovningsring i roséguld är ett fantastiskt val att göra för en ny modern brud som älskar att stoltsera med sin distinkta dragningskraft. Eftersom rosa nyans alltid är sammankopplad med kärlek och intimitet, är roséguld också en symbol för djup romantik.

Hur briljant det går med hudtoner

Varje hudton är vacker och roséguld kompletterar allt! Från det mörkaste till det ljusaste, roséguldet har potentialen att få varje hudton att glöda. Briljansen av roséguld är graciös och gudomlig, den ger utan ansträngning charm till vilket finger som helst.

Pris vad vi för Rose Gold Ring

Du kommer att bli förvånad över att veta vilket pris vårt företag erbjuder! Rosec Jewels förlovningsring i roséguld är detsamma som för en förlovningsring i gult guld. Det betyder att du inte behöver sträcka ut din budget för att köpa en vacker förlovningsring i roséguld som du väljer.

Ta en titt på den vackra samlingen av Rosec Jewels bästsäljande roséguldförlovningsringar -

  1. Vacker kudde Moissanite Halo förlovningsring

    Beautiful Cushion Moissanite Halo Engagement Ring

    Bekänner du kärlek till din partner? Skaffa denna svimningsvärda moissanite förlovningsring och glädja din dam. Denna magiliknande glittrande förlovningsring har en 8 MM kuddskuren moissanite, som accentueras med runda petite moissanite-stenar. Närvaron av denna klassiska förlovningsring kommer att göra din stora dag värd att fira.

  2. En tidlös Moissanite-ring 

    Beautiful Timeless Moissnaite rings

    Vi vet att du vill presentera något så utsökt och bländande som din dam. Titta på detta designerplagg med moissanite solitaire, gnistrande gloria och sidostenar för att förhöja skönheten i ditt tillfälle. Formad i 14k roséguld, kommer denna förlovningsring att väcka känslor en gång till när du kommer att presentera den här ringen för din älskade.

  3. Estetisk dubbelhaloförlovningsring 

    Aesthetic Double Halo Engagement Ring

    Trollbind din partner med denna underbara förlovningsring. Den har kuddslipad morganit och rund petit diamant som bildar en dubbel gloria fantastiskt. Både morganiten och diamanten kompletterar metallfärgen. Om du vill köpa en förlovningsring som din partner aldrig kommer att sluta uppskatta, då är det här!

  4. Vintage-inspirerad klassisk ring

    Vintage Inspired Classic Ring

    Du kan aldrig gå fel med denna fantastiska men ändå estetiska förlovningsring till din eleganta brud. En briljantslipad moissanite hålls i en ram och en frestande gloria framhäver den ovalskurna stenen vackert. Konstnärligt handgjord i 14k roséguld, denna förlovningsring är en klassisk pjäs i sig. Denna ovala förlovningsring ger en långsträckt look till din bruds finger och så småningom kommer hon att älska att bära den hela sitt liv.

  5. Mirakulös Princess Cut Ring

    princess-cut moissanite engagement ring

    Både klassisk och modern, den här prinsessskurna förlovningsringen är en tidlös blandning! Inställningen av kronbladsstiften där moissaniten sitter ger denna ring dess faktiska charm. Dessutom är den runda petite moissaniten flankerad på ett vridet sätt, vilket gör den här ringen till en fängslande pjäs för din älskade. Denna moissanite förlovningsring är ett bedårande val som hon kommer att vårda för alltid.

  6. Catchy Emerald Vintage Ring

    Vintage Inspired Emerald Engagement Ring

    Smaragd framför allt! om din dam är ett fan av vintage förlovningsring. Den verkligt feminina atmosfären som denna smaragdförlovningsring uppvisar har en lockande charm. Handgjord till perfektion, denna förlovningsring i roséguld kommer att ge en trendig brudlook till din dam. Den runda smaragden glittrar i mitten och den runda diamanten skapar en gloria för att framhäva smaragden. Varje detalj i denna ring förstärker dess skönhet. Milgrain gulddetaljerna, diamantsidostenarna, allt är bara vackert satt i denna ring. Köp din dam den här ringen och se hennes reaktion på vintagekärlek.

  7. Forever in Style Antik Moissanite Ring

    Forever in Style Antique Moissanite Ring

    Din dam är din drottning! Få henne att känna sig som en! Välj denna förlovningsring till din vackra brud och pryd hennes finger med den bästa haloförlovningsring hon någonsin kan önska sig. Denna strålande ring är utsmyckad med rund moissanite mittensten, och en gloria av samma för ett förbättrat utseende. Det antika delade skaftet är utsmyckat med moissanite också och detaljerna i milgrain guld överallt gör ett uttalande av hisnande brud.

  8. Princess Diana Inspired Förlovningsring

    Princess Diana Insipired Ruby Halo Engagement Ring

    För ditt livs eviga kärlek är denna slående vackra förlovningsring bortom all beskrivning. Den här ringen är inspirerad av prinsessan Dianas förlovningsring och har ovalslipad rubin som pryds av en diamantgloria, för att ge din brud en förtrollande look. Denna rubin förlovningsring är ett berättigat val för din dam. Skaffa den här ringen och vänta inte med att knäböja för att fria henne med den här rubinringen.

  9. Filigran Guld Solitaire Ring

    Ruby Filigree Engagement Ring

    Letar du efter något vintage men ändå subtilt och minimalt? Du måste ta tag i denna Ruby förlovningsring idag! Det fängslande fina smycket är utsmyckat med briljant rundskuren rubin, hållen i stiftinställning, en vriden repram som accentuerar rubin- och filigrangulddetaljerna över halvskaftet för att ge vintagevibbar. Handgjord till perfektion, den här ringen är den bästa för din livliga brud.

  10. Läckande förlovningsring med delad skaft

    Oval Cut Moissanite Split Shank Engagement Ring

    Den här förlovningsringens feminina elegans kommer att få din dam att känna sig i toppen av världen! Den ovalskurna moissaniten är otroligt hållen i en dubbelklomiljö och lockar all charm. Det delade skaftbandet har rund petite moissanite för att komplettera mittstenen. Denna förlovningsring i 14k roséguld är en symbol för ren och evig kärlek. Köp denna moissanite-ring till din brud och dubbla hennes lycka.

  11. Keltisk Moissanite förlovningsring

    Celtic Moissanite Engagement Ring

    Din eleganta brud förtjänar denna delikata Moissanite-ring. Genomtänkt utformad med en keltisk knutdesign som uppvisar ett tecken på samhörighet och kärlek. Unik åttkantsskuren moissanite solitaire är i fokus för denna förlovningsring i roséguld. De keltiska detaljerna är ett emblem av delad kärlek och tro mellan dig och din partner. Så? Vad väntar du fortfarande på? Skaffa denna förlovningsring och överväldiga din dam.

  12. Romantisk Moissanite Heart Förlovningsring 

    Moissanite Heart Engagement Ring

    Ett utmärkt val för att fira romantik och passion tillsammans. Denna hjärtpatiensring är ett smakfullt val för din partner. Formad i 14 k roséguld för att återspegla djup kärlek och hängivenhet, den här ringen har en 8 MM hjärtformad moissanite, hållen i dubbla stiftinställning och banade runda moissanite flankeringar för att förstärka mittstenen. Fri till din dam med denna förlovningsring av moissanite hjärta och få henne att svimma.

  13. Önskvärd rubinhjärtring

    Heart Ruby Engagement Ring

    Ring som innehåller rött! fördubblar kärleken och passionen. Skojar inte! Denna glittrande ruby ​​solitaire hjärtring är en lockande förlovningsring för din partner, accentuerad med pave diamant flankerande över roséguld skaft. Skaffa det här 3-stiftssetet, 5 MM hjärtformad rubinförlovningsring och ge din partner enorm kärlek. Ge din djupa anknytning en sann mening med denna rubin diamantring.

  14. Förtrollande bröllopsförlovningsringar

    Wedding Engagement Ring Set

    Bland allt är detta moissanite vigselringset en showstopper! En graciös och strålande pjäs, handgjord till perfektion i 14k roséguld. Detta set med brudringar har en 7 MM kuddslipad moissanitesten i mitten och en vacker rund moissanite-formande gloria, medan den andra ringen har päron- och rundskuren moissanite, vilket kompletterar moissaniteförlovningsringen vackert. Presentera denna verkligt underbara pjäs för din dam på den mest speciella dagen i ditt liv och få henne att bli kär i dig igen.

  15. Enduring Oval Diamond Halo Ring

    Oval Diamond Halo Ring

    Eftersom vi inte kan sluta titta på den här bländande diamantförlovningsringen, är det säkert att konstatera att detta är den vackraste förlovningsringen du någonsin kommer att stöta på. Om du vill ge något speciellt som tål tid för alltid, är denna ovala förlovningsring pjäsen för dig! Den är konstnärligt tillverkad i trollbindande 14k roséguld för att skapa en sagolook som din partner kommer att beundra hela sitt liv. Den här ringen har en ovalslipad diamant i stiftinställning och dubbel halo av diamant för att fördubbla gnistan! Det genomborrade arbetet på skaftet förstärker ringens skönhet tillsammans med diamantsidostenar och milgraindetaljer. Välj den här diamantförlovningsringen till din dam innan det är för sent!

  16. Ikonisk Diamond Heart Statement Ring

    Diamond Heart Statement Ring

    Ingenting kan ersätta charmen med en förlovningsring med diamanthjärta, en ny åldersbrud skulle älska att falla för denna statement-ring på sin drömska dag. En verkligt förtrollande ring är gjord i 14 k roséguld, med 4 MM hjärtformad diamant och rund diamant i dubbel halo för att göra ett uttalande av fängslande skönhet. Denna diamanthjärtaförlovningsring är absolut en perfekt pjäs att knäböja och presentera din drömdame.

  17. Fancy Bubble Shank Diamond Ring

    Fancy Bubble Shank Diamond Ring

    Vill du ge en söt drömsk ring till din dam på hennes stora dag? Överraskande nog är denna dyrbara runda diamantring ett förtrollande fint smycke som omdefinierar den moderna brudens elegans. Den centralt placerade runda diamanten hålls i utsprång, bedazzles genom att accentuera gloria, inramad i 14k roséguld över bubbelskaft, vilket gör att denna diamantförlovningsring är en önskvärd juvelpjäs för förlovning.

  18. Joyful blommig förlovningsring 

    Floral Engagement Rings

    Letar du efter en ring till din vackra brud som sticker ut? Då är denna förlovningsring här för att ha hela ditt hjärta. Förlovningsring med 4 MM rund diamant, hållen i uttag och guldblad runt om ger denna ring ett extremt vackert utseende. En häpnadsväckande diamantring för den mest efterlängtade dagen i ditt liv, kronbladen i rosa guld på denna diamantförlovningsring förmedlar känslor. En perfekt blommig ring för din samtida brud. Lägg dig på knä och presentera denna exceptionella förlovningsring medan du viskar de tre magiska orden "I Love You".

  19. Black & Bold Tahitian Pearl Förlovningsring

    Black & Bold Tahitian Pearl Engagement Ring 

    Låt oss gissa! Oavsett tillfälle kan hon aldrig släppa den svarta färgen. Ja då, du tittar på förlovningsringen som ingen svart älskare någonsin kan motstå. Efter att ha formats med mittstenen av Tahitian Pearl som har kompletterats med en gnistrande gloria av Moissanite, har denna förlovningsring den svarta och vita kombinationen som aldrig går ur stil. När den kombineras med roséguldmetall som ger den feminina touchen, behöver dess modetilltal ingen beskrivning.

  20. Vacker blå safir droppring

    Tahitian Pearl Floral Ring

    Vet du varför kungligheter väljer Sapphire för att fira sin stora dag? Den rika kungsblå färgen är inte bara för svår att ta bort blicken från, den välsignar också din nya resa tillsammans med kärlek och lycka. Det gör denna blå safirförlovningsring till ett annat toppval i vår kollektion. Den har ramats in med mittstenen av vacker päronslipad blå safir och ytterligare förstärkt med en gnistrande gloria av moissanite, vilket ger mer definition till den fängslande skärningen och färgen på safir. Men gissa vem som fungerar som grädde på moset här? Utan tvekan, Rose Gold-metall som pryder den med en feminin touch tack vare sina rodna rosa nyanser, vilket gör den till ett idealiskt val för din vackra dam.

  21. Distinkt och ren sötvattenspärlbågring

    Pure Freshwater Pearl Bow Ring

    Om du letar efter en förlovningsring som har grace, charm och stil tillsammans, så grattis! din önskan har beviljats. Denna pärlförlovningsring kan aldrig gå ur glamour, rosetten i rosa guld med en diamant över skapar en distinkt och tilltalande look. Pärlringen visar villkorslös kärlek och en djup koppling mellan dig och din partner. Efter dig kommer denna pärlring definitivt att bli nästa förälskelse för din brud!

Kändisar som Whitney Port och Blake Lively har plockat roséguld för sin speciella dag och många fler väljer denna exceptionellt vackra metall. Om du är nyfiken på att välja roséguld till din förlovningsring, gör det. Det rosa guldet kommer att se verkligt ikoniskt ut med vilken stil som helst utan tvekan. Se fram emot att sätta en drömmande touch till din look på din speciella dag med förlovningsring i roséguld.

Rosec Jewels