Buy Before
:
:
:
Buy Before
:
:
:
Table of Content

Dagen du har drömt om - är äntligen här!

Sedan du förlovade dig har det varit en berg-och-dalbana av känslor, och din bröllopsdag kommer att multiplicera strömmen av känslor innan du tar det sista steget.

Du vill att allt ska vara perfekt och vi har dig! Direkt från din bröllopsoutfit till dina accessoarer, bröllopssmycken, plats, meny, blommor och ögonblicket du går nerför gången! Du har planerat allt och till och med levt det tusentals gånger i din fantasi, och lita på oss, detta är inget undantag.

Och tillsammans med din långa lista hörde vi att du också vill lägga till något blått till bröllopsdagen? Om det är det du letar efter har du hamnat på rätt blogg. Så låt oss inte prata om de blå smyckena för din bröllopsdag utan vidare.

Blå ädelstenar är kända för att representera kärlek, lycka till, och en nypa kungligheter och olika typer av blå nyans ger olika känslor till din bröllopsdag.

Låt oss få reda på några av våra fakta om det blå smycket och sedan visar vi dig det bästa sortimentet av några av våra extravaganta smycken av blå brud.

Vad är betydelsen av att bära något blått bröllopssmycken?

Blå färg symboliserar positivitet, det är färgen av hopp, djup, självförtroende, stabilitet, känslighet och tro.

Är det inte sant att alla kvaliteter hos blå ädelstenar kan uppfattas som ett gott tecken från universum att lägga till blå ädelstensbröllopssmycken på din speciella dag?

Det finns flera typer av blå bröllopsjuveler, var och en av dem har sin egen betydelse och lockelse. Nämligen blå safir, olika sorters blå topas och tanzanit.

Förutom dessa aspekter har de blå ädelstenssmyckena andra fantastiska krafter som lugnar din själ och ger dig enorm sinnesfrid.

Så låt oss lära känna den tilltalande nyansen av blått i en djupare mening.

The Different Pop of Blue Color Du behöver veta!

The Different Pop of Blue Color You need to know!

Det "något blått" du letar efter dina blå stordagssmycken beskrivs i den här bloggen. Så att du har lättare att bestämma vilken blå ädelsten som passar din bröllopsoutfit.

  1. Blå safir

    Blå safir är den mest kända ädelstenen som är mycket föredragen för sin rika färg och konsistens som besitter royalty och eleganthet. På Mohs hårdhetsskala rankas blå safir på 9-positionen som kan bäras under normala förhållanden och motstå effekten av vanliga kemikalier, ljus och värme.Blå safir kommer i kategorin ädla ädelstenar, vi är säkra på att dess djupblå nyans kommer att fängsla din blick.

  2. Aquamarine

    Ännu en vacker sten - Aquamarine är en ljusblå sten, den har en havsblå färgton som gör den till en sann skönhet. Denna exotiska sten är känd för sina obestämda pastellblå färger som är symbolen för avkoppling och lugn. Denna aquablå ädelsten har en hårdhet på 7.5 till 8 på Mohs skala och är känd för sin sprudlande skärning och klarhet. Om du älskar att gå subtilt med blått är akvamarin stenen för dig.

  3. Blå Topaz

    Blå topas är en annan av de mest populära ädelstenarna som är mycket uppskattade för bröllopssmycken. Blå topas finns i de tre mest lyxiga färgerna på marknaden som är London Blue Topaz, Swiss blue Topaz och Sky blue topas, och alla tre är alltid efterfrågade. Dessa är i allmänhet prisvärda och bra att gå till för blå bröllopsjuveler på grund av deras hållbarhet i Mohs-skala i 8-klass, dessutom passar de perfekt med roséguld, vitguld och gult guld och reflekterar bra strålning på bäraren.

  4. Tanzanite

    En extremt sällsynt ädelsten som finns i Tanzania, dess livfulla färg har misstat sig för den dyrbara safiren eftersom den liknar den. Denna lila, mjuka blå nyans av denna ädelsten gör ofta människor hänförda! Den visar 6.Hårdhet på 5 till 7 Mohs, vilket anses vara ett bra val för att välja brudsmycken för att ge din brudklänning en intensiv look.

Nu, när vi har sorterat din nyfikenhet angående stenar, låt oss gå vidare och se några av våra bästsäljande blå smycken för brudar -

Rosec-juveler ger dig en mängd sprudlande blå ädelstensbröllopssmycken som våra brudar älskar att pryda på deras specialitet. Låt oss ta en blick över det utvalda smyckessetet med blå ädelsten och känna vad som är så annorlunda i det.

  1. Royal Blue Sapphire Solitaire Ring 

    Royal Blue Sapphire Solitaire Ring

    Följ traditionen med kryddigheten av modern touch med vår östvästblå safir- och moissanitring. Den kungsblå nyansen på mittstenen förvånar oss alla!

    Med 5X7 MM ovalslipad blå safirsten vackert insatt i utsprång, båda sidorna är omgivna av rundskuren glittrande moissanite för att ge tunna ringar en tidlös effekt. Att ta på sig denna blå safirguldring med din bröllopsoutfit skulle vara en perfekt idé!

  2. Big & Bold Something Blue Bridal Ring set 

    Big & Bold Something Blue Bridal Ring set

    Ett djärvt val för djärva brudar!

    Hårdheten i dig skulle definitivt kräva detta underbara djupblå smycke. Denna vigselring set är ett distinkt val brudsmycken.

    Med en 4 MM rundslipad djupblå sten i mitten, känd som blå safir, hållen i 6 stift och två päronslipade diamanter som flankerar, medan andra rundslipade diamanter accentuerar vigselringen som gör den full av charm för dig att älska livet ut.

  3. Princess Cut Blue Safir Ring

    Princess Cut Blue Sapphire Ring

    Förbättra din brudlook med denna häpnadsväckande vigselring och förvåna din partner!

    Denna djupblåslipade safirring med diamanter är ett uttalande i sig, du kommer att älska den här ringen idag och längre fram.

    Med en 4 MM prinsesslipad blå safir i vackert utsprång, och vackra läckra diamanter framhäver mittstenens skönhet genom att göra en gloria och sidostenar. Om du vill ha något extra till din look, kan du välja ett blått safirhalsband för din nedsänkta urringning för en stilig stil.


  4. Bröllopsörhängen i London blå topassten 

    London Blue Topaz Stone Bridal Earrings

    Dess extravaganta lyster och lockelse hos den topasblå ädelstenen är redo att blomstra en glamorös mani på din bröllopsdag.

    Med 4X5 MM ovalslipad London Blue Topaz, som står i centrum, hålls i 4 Claw-miljö, medan de runda glittrande diamanterna omger stenen vackert, vilket gör dessa örhängen till ett par designade droppörhängen.

    Så ta en bloss med din bröllopsklänning och stoltsera med din vackra ”Blå” – Ett par örhängen, på din bröllopsdag.

  5. Blue Sapphire Station Chain Brudhalsband 

    Blue Sapphire Station Chain Bridal Necklace

    Den djupblå safiren tros ge kärlek, tur och charm, och vi vet att du verkligen vill ha allt detta!

    Med ovala blå safirer i stiftinställning, prydda med rund diamant runt om och i alternativ design, i en guldstationskedja. Att para ihop detta blå safirhalsband med din brudklänning skulle ge dig en fantastisk look.

  6. Aquamarine Cocktail Smycken Set

    Aquamarine Cocktail Jewelry Set

    Aquamarinens drömmande ljusblå nyans får oss alla att undra över dess skönhet!

    Om du vill att din bröllopsdag ska se ut som en Disneyprinsessa, ska du definitivt välja det här dropphänget och dessa små blå nitar.

    Med oval skuren akvamarin i utsprång och glänsande rund moissanite som accentuerar den ljusblå ädelstenen bedårande. Detta akvamarinhänge och örhängen kommer att lägga till en känsla av elegans till din bröllopsdagsoutfit.

  7. Oval akvamarin brudsmyckeset

    Oval Aquamarine Bridal Jewelry Set

    Välj detta exceptionella akvamarinhänge och ljusblå örhängen för din bröllopsdagsoutfit och bli helt exklusiv.

    Med oval skuren akvamarin i utsprångsmiljö och rund moissanite runt den, vilket ger den en fancy sunburst-look och utstrålar dess sanna skönhet. Du kommer säkerligen att ta vara på ögonblicket när du tar på dig denna ljusare nyans av blåa smycken.

  8. Aquamarine blommor bröllopssmycken

    Aquamarine Floral Wedding Jewelry

    Det "något blått" otroliga hänget du någonsin skulle kunna föreställa dig!

    Din outfit såväl som din atmosfär kommer säkerligen att matcha med detta blommiga hängsmycke, detta hänge kommer säkerligen att fylla dig med inre frid och mental klarhet.

    Med en mjuk blå, rund skuren akvamarin, hållen i kloinställning och rund moissanite arrangerad på ett sådant sätt att de förlänger dess skönhet så mycket mer!

    Du kan bära detta hänge solo eller kan ha på dig ljusblå blomknoppar för en mer fyllig look på din bröllopsdag.

  9. Bländande akvamarinarmband för bröllop

    Dazzling Aquamarine Bracelet for Wedding

    För din glamorösa och edgy personlighet är detta leaf bolo-armband ett lämpligt val!

    Om smycken är ditt sätt att uttrycka subtilitet och autenticitet, kan du inte förneka detta akvamarinarmband. Att ta på sig detta armband kommer inte bara att förstärka ditt utseende, utan det kommer också att öka ditt självförtroende.

    Med marquiseslipad akvamarin i stiftmiljö, som visar upp sin charm i ett lövformat mönster. Detta akvamarin bolo-armband är elegant och det är precis som du vill!

  10. Ljusblått akvamarin blommigt bröllopsarmband

    Light Blue Aquamarine Floral Wedding Bracelet

    Yay ännu en glittrande bit från akvamarin ädelstensarmbandsuppsättning!

    Detta hisnande vackra blomsterarmband med dubbla kedjor kommer att få din handled att se helt underbar ut. Ser du redan på detta armband? Sedan är det bara att ta den för ditt bröllopsutseende.

    Med marquiseslipad akvamarin i utsprång, arrangerad på ett sådant sätt att den ser ut som en blomma med fyra kronblad, i en dubbel guldkedja, som förlänger dess skönhet och lockelse.

  11. Underbara droppörhängen i Aquamarine

    Gorgeous Aquamarine Drop Earrings

    Den magiska tjusningen med dessa ljusblå droppörhängen kommer säkerligen att få dig att flämta hur fantastiskt!

    Om du vill se ut som en frusen prinsessa på din bröllopsdag, då är det här paret skapat för dig. Att ta på sig dessa örhängen skulle förbättra din look med sin lyster.

    Med 5X7 MM päronslipad akvamarin i utsprång, som fungerar som en droppe och rund moissanite är vackert arrangerade för att ge detta par en mer förtrollande look.


  12. London Blue Topaz Infinity Heart Pendant

    London Blue Topaz Infinity Heart Pendant

    Den mest speciella dagen i ditt liv kräver det mest lockande smycket!

    Blå topas pärlor är fulla av mystik och så som detta oändliga hjärta brudhalsband. Den har kraften att förstärka din kompletta bröllopslook, och vi kan satsa på detta.

    Med en 8 MM hjärtformad London Blue Topaz, accentuerad av bländande runda diamanter, som täcker den hjärtformade stenen såväl som den oändliga gulddesignen. Dessa blå topas och diamantbröllopssmycken är värda att köpa för din bröllopsdag.

  13. Skapat Blue Sapphire Tennis Armband

    Created Blue Sapphire Tennis Bracelet

    Vill du ha din handledstillbehör full av skönhet, men med ett hållbart smycke?

    Det här magnifika armbandet är bara för dig! Charmen med din bröllopsoutfit och ditt bröllopsutseende skulle mångdubblas om du bär detta fascinerande armband.

    Med läcker, hjärtformad blå safir och rund moissanite - skapar en perfekt kombination av skönhet och glam. Detta tennisarmband skulle definitivt hamna på din favoritlista.

  14. Något blått Princess Cut Crossover Ring

    Something Blue Princess Cut Crossover Ring

    Åh så vackert och elegant! Det här kommer att vara din reaktion när du kommer att bevittna skönheten i den här ringen.

    Den här ringen har exakt det bling som du behöver på din bröllopsdag med din bröllopsoutfit, inte säker? Prova det!

    Med en prinsesslipad blå safirpatiens, konstnärligt hållen i 4-stiftsmiljö, och dess skönhet visas av den rundskurna moissaniten som täcker halva delen av guldkryssskaftet.

  15. Skapade blå safirblomsmycken för brudar

    Created Blue Sapphire Floral Jewelry for Brides

    Du kan motstå men att falla för blommiga smycken? Vi har de bästa blomsmyckena för brudar!

    Lyxvalet för din bröllopsdag måste innehålla något kungligt, så varför inte prova det bästa? De runda blå safirerna som glittrar i detta smyckesset är alla labbskapade, vilket gör det här smycket till ett hållbart smycke. Är det inte bra?

    Med läckert rund snitt skapad blå safir, som bildar en söt liten blomma, medan glänsande rund moissanite framhäver den halvguld blomman, tillverkning är ett distinkt stycke fina smycken.

  16. London Blue Topaz Bröllopsring

    London Blue Topaz Wedding Band Ring

    Tänker du på en vigselring i blått som både kan fungera som ring och band?

    Här är den! Denna mångsidiga bröllopsring är en vacker pjäs som förtjänar att vara i din bröllopsdags smyckessamling.

    Med livfull smaragdslipad blå topas, arrangerad i öst-västlig stil, vilket ger denna ring ett uttalat bröllopsutseende tillsammans med den glittrande runda diamanten, som pryder den halva evighetsskaftet på båda sidorna.

  17. Swizz Blue Topaz Vintage vigselring

    Swizz Blue Topaz Vintage Wedding Ring

    De schweiziska blå topasstenarna är de mest önskvärda när det gäller att ge överflöd, perfektion och glädje.

    Om du är någon som alltid vill hålla kontakten med vintagedesignerna, då är denna vintagedesignerring handgjord just för dig.

    Med en 5 MM rundslipad schweizisk blå topas och rund diamant som dekorerar guldmönstret och utstrålar den perfekta vintagekänslan ur denna vigselring.

  18. Himmelsblå Topaz örhängen

    Sky Blue Topaz Stud Earrings

    Visste du att alla ädelstenar av blå topas också kallas decemberfödelsestenar?

    Nu vet du det! Så om din födelsedag infaller i december är det en bra anledning att köpa den till din bröllopsdag också!

    Med 6 MM rundskuren himmelsblå topas i mitten som lockar alla våra blickar, och en liten diamant runt den för att accentuera dess karisma. Dessa blå topasörhängen kommer garanterat att få komplimanger!

  19. Sky Blue Topaz Infinity Smyckesset

    Sky Blue Topaz Infinity Jewelry Set

    För dagen som kommer att förbli färskt i ditt minne för alltid!

    Det här infinity-smyckesetet är så vackert att du bara inte kan förneka att du tar på dig det med din favoritoutfit. Älskade du det här brudsmyckesetet vid första anblicken? Vi visste det!

    Med, ovalslipad himmelsblå topas, hållen i stiftinställningen på ett litet lutande sätt för att ge en distinkt attraktionskraft och de läckra rundslipade diamanterna uppvisar briljans genom att försköna guldinfinitydesignen. Ta detta smycke till din bröllopsdag och du kommer att tacka oss senare.

  20. London Blue Topaz Teardrop Hoop Örhängen

    London Blue Topaz Teardrop Hoop Earrings

    Vill du ha droppörhängen som är både fängslande och fulla av överflöd? Är det du som drömmer om dessa kung av smycken?

    Om ja, le lite större, din önskan uppfylls! Dessa droppörhängen är perfekta att ta på sig tillsammans med din bröllopsoutfit eftersom deras charm är oöverträffad.

    Med 6X8 MM päronslipad London Blue Topaz, som dropp och den rundskurna moissaniten framhäver mittstenen beundransvärt tillsammans med guldbågarna. Dessa örhängen är mirakulösa för den blå topas fanatiska bruden.

  21. Ljusblått tanzanit geometriskt hänge

    Light Blue Tanzanite Geometric Pendant

    Din kärlek till blå nyanser kommer att mångdubblas när du ser det här bröllopshänget i tanzanit.

    Om du tar på dig detta tanzanit-hexagonhalsband med din bröllopsklänning kommer du att bli en trendsättare bland din vän! Vill du inte det också?

    Med 5 MM rundslipad tanzanit, som hålls i klosättning, tar den centrala scenen och glittrande rund diamant accentuerar stenen mirakulöst. Detta något blåa smycke har en lockande diamantaccent borgen, som skulle få dig att svimma.

Rosec Jewels Staff