:
:
:
:
:
:
Table of Content

Utvecklade tider kräver stora förändringar. Inte bara upplever vår livsstil en stor förändring eller estetik förändras, utan vårt förhållande mognar också (det behöver inte nämnas, det är ett gott tecken). Kommer med allt det där - en bra chans för tanken att uppgradera din förlovningsring för att komma i tankarna. Rimligt nog! Du kanske vill att din förlovningsring ska tala till ditt utvecklande förhållande mer djupgående, eller helt enkelt resonera med din nuvarande känsla för stil bättre. Eller något annat.

Poängen här är - om du känner för det är det skäl nog för att besluta dig för att uppgradera. Det betyder inte på något sätt att du värnar om det stora "ja"-ögonblicket mindre. Faktum är att du, om något, avgudar och uppskattar den så mycket att du önskar att din förlovningsring ska förbli beundransvärd hela livet.

Men hur gör man det utan att behöva byta till en helt annan ring? Hur går man tillväga för att uppgradera utan att ta konsekvensen av att det ser lite malplacerat ut? Eller utan att förlora den sentimentala innebörden som detta unika emblem av din kärlek skådar? Listan över dina bekymmer kan fortsätta, men ännu längre är listan över sätt (de som löser varje problem) att uppgradera din förlovningsring!

Så utan vidare, här listar vi de pålitliga sätten som unikt kan förvandla din ring till en bättre version av sig själv.

10 olika uppgraderingsidéer för förlovningsringar

  1. Alltid en bra idé att lägga till fler diamanter

    Always a good idea to add more diamonds:

    Nästan vartannat par väljer en Solitaire Ring och dess tidlöshet är den som får skyllas. Men det kan komma en punkt när du, till skillnad från tidigare, inte har något emot att gå bortom klassikerna. Eller kan hitta okonventionella förlovningsringstilar med extra diamanter som trestensdiamanter eller tvåstensdiamantringar som talar till ditt förhållande mer.

    Det som kommer att slå i ditt hjärtas rätta ackord med en trestensring, till exempel, är att den återspeglar den ljuva resan av ert förflutna, nutid och framtid tillsammans. Eller två stenar, betecknar graciöst föreningen av två själar som en för en livstid. Även om du tycker att du är för mycket inne på gnistrar och sånt på sistone, kan detta vara det stora ögonblicket för dig att spendera på ytterligare diamanter.

    Det är lika rättvist att du inte vill att din Solitaire också ska tappa kontakten. För den delen kan du låta den ta allt som den vill, genom att välja mindre diamanter på sidorna. Eller till och med införliva dolda överraskningsdiamanter under, så att den strålar från alla vinklar. På så sätt förblir originaliteten och den sentimentala innebörden intakt.


  2. Förlita dig på en Halo

    Rely on a Halo

    Låt oss gissa! Det var ett tag sedan du undrade: Hur moderniserar man en förlovningsring? Lika mycket som du älskar din förlovningsring, är det lika möjligt att bäras ur stilen. Så för att ge din dyrbara ring en unik touch utan att krångla med dess originalitet, kan du alltid lita på en Sparkling Halo.

    Halo betyder i princip en serie små diamanter/moissaniter som omger din mittsten för att få den att se ut som en. Du kanske kallar oss sugna på gnistrar nu, men du kommer inte att bli förvånad när du väl ser hur enkelt Halo tillför den oomph-faktorn till din patiens, vare sig det är av diamant/moissanite eller färgad ädelsten. Om du vill förstärka gnistan med en lite ovanlig (och desto mer tilltalande) touch, kan du helt lita på en Diamond Halo för Moissanite förlovningsring och vice versa. Kombinationen lovar ett estetiskt tilltal som är allt annat än vanligt. Det beror på att både Diamond och Moissanite gnistrar lite olika, vilket ger din ring det bästa av två världar när de infunderas tillsammans med en Halo.

    Det bästa är att Halo till och med kan få din mittsten att se större ut än den faktiskt är. Och som vem är inte en beundrare av allt stort och blingy? För att göra saker mer lekfulla och djärvare verkar en dubbel Halo vara ett intressant val för en uppgradering av förlovningsringen. Den sofistikerade stilen av solitaire får alltid en dramatisk touch med en Halo.


  3. Ädelstenar kan vara rätt val för din ring

    Gemstones may be the right choice for your ring

    Diamanter kan vara en kvinnas bästa vän, men vi har sett fler och fler kvinnor säga ja till ädelstenar på sistone. Talar en lekfull färgklick till din typ av estetik mer? Eller är det vad som är bortom glitter och glamour av ädelsten (dvs.e, symbolism) som verkar passande för din unika kärlekshistoria?

    Oavsett vad det är som verkar mest fascinerande med ädelstenar för dig, är det alltid uppfriskande att se dem ta med sig sin magi i din förlovningsring. Så om du redan har en diamantförlovningsring, försök att dramatisera den med några extra ädelstenar på sidorna. Eller stilar som tre stenringar är en av de mest populära för att införliva ädelstenar. Safirer för sin livfulla blå, rubin för sin romantiska röda och smaragder för sin kungliga gröna nyans, har stjäl rampljuset som en av de mest estetiskt tilltalande ädelstenarna för förlovningsringar.

    Men märk väl, ädelstenar är inte bara estetik. Du kanske upptäcker att rubys förtjusande band med kärlek och engagemang för att få bättre kontakt med din relation, eller att Sapphires gudomliga krafter är något som du vill välsigna din relation med eller något annat. Lång historia kort, att spendera på ädelstenar för deras unika symbolik är mycket en sak.

  4. Fungerar inte mittstenen för dig längre?

    Vi förstår hur svårt det kan vara att erkänna, men ja, mittstenen kan säkert behöva lite förändring. Att helt byta ut stenen mot en annan för att passa din estetik eller kärlekshistoria bättre kan vara en enorm men lika passande uppgradering av förlovningsringen.

    Ser den moderna fashionistan i dig en päronslipad solitär istället för den klassiska rundan ett för att uppgradera diamant i förlovningsring? Eller har du på sistone varit för okonventionell för diamanter och lutat dig lite mot betydelsefulla nyanserade emblem för att bättre kunna ansluta dig till? Allt från snygga former som päron, prinsessa, oval, markissnitt, till nyanserade födelsestenar inklusive safir, rubin, smaragd, akvamarin, etc., poolen av alternativ är bred och mångsidig.

    Eftersom du bevarar sidostenarna (om din ring har dem) eller bandet, är frågan om att förlora det sentimentala värdet eller originaliteten inte så mycket där. Så varsågod, andas nytt liv till din ring.

  5. Obs: Rosec Jewels tror på att aldrig låta sina kunder bosätta sig. Så om du tycker att det är för besvärligt att byta ut mittstenen och letar efter ett mer problemfritt och genomförbart alternativ, hör vi dig! Att byta ut dina befintliga smycken mot ett nytt till ett prisvänligt pris kan definitivt fungera för dig (om du är öppen för det alternativet). Vårt återköpsprogram ger dig möjlighet att sälja ut ditt gamla smycke till en 30 % lägre kostnad, dvs.e, kallat inbytespriset. Och i gengäld kan du lägga vantarna på ett helt nytt föremål från vår katalog för det återstående beloppet (dvs.e, efter avdrag för inbytespriset från priset på nya smycken).

  6. Tränar ditt hjärta efter en större diamant/ädelsten?

    Vi är alla skyldiga till att låta större stenar få vårt hjärta att hoppa över ett slag. Storleken spelar roll och ännu mer när det är hjärtat och själen i vår ringsten som vi pratar om.

    Oavsett om du har det bättre med budgeten nu, eller bara njuter av blingen för mycket, kan Bigger verkligen bli bättre. Även om det beror mycket på din nuvarande ringstil också. Men du skulle vara glad att notera att ibland tillåter ringinställningar så mycket som 1.77 mm stort utrymme för större stenar.

    Om du vill bevara din nuvarande mittsten helt och hållet, kan du till och med gå vidare och använda den på sidan för en framhävd bländning. När du väl bestämt dig för det förutom storleken, vad mer du vill ändra på ringen (design, form, etc.), kan du gå vidare med splurging.

  7. Metal Band kanske ser lite malplacerad ut?

    Metal Band may be looking a little out of place?

    Att uppgradera ringen kan ibland innebära att man uppgraderar bandet. Och det är ganska normalt. Om säg, metallen är vitguld, kanske du på senare tid har tyckt att en liten färgton är spännande, eller att det går bättre med ringstilen/ädelstenen.

    Om så är fallet kan du utan tvekan lita på roséguld för en rodnande feminin touch, eller gult guld för sin lyxiga känsla. Även om det kan finnas tillfällen då du kanske tycker att bandstilen är lite off för ringen eller alldeles för vanlig. Och du kan lösa det genom att byta till något extraordinärt som en split shank, bypass eller till och med ett V French set-band.

    Band är inte alltid något vi också lägger stor vikt vid, så nu om du känner för att uppgradera det är det bara att göra det. Du skulle bli förvånad över att notera skillnaden något så enkelt som ett band kan skapa när du jämför uppgraderingsförlovningsringen före och efter bilder.

  8. Frågar inställningen en ändring?

    Is the setting asking for a change?

    Ringinställning är något du kanske har ignorerat helt och hållet, för att senare inse att det, mycket uppenbart, kräver en förändring. Missförstå oss inte. Du behöver inte kompromissa med stenen ens en smula. Du förändrar bara hur den passar med ringen och kan därmed, med minimal ansträngning, förändra dess utseende.

    Om runda stift verkade vara ett klassiskt val för dig förut men nu du vill dramatisera utseendet lite, kan du välja en kloinställning. Eller till och med om du vill ha en stramare säkerhet så att detta tecken på din kärlek förblir lika evigt som kärleken själv, prova att slänga på en ram (eftersom den omger stenen runt om). Även om du är en gnistrande missbrukare (precis som vi), kan du välja en Pave-inställning som höjer (eller ska vi säga gnistrar upp) hela ringen med sidostenar av diamant/moissanite.

    Pluspunkten här är att om du har en stram budget, kommer byte av inställning med en förvånansvärt lägre kostnad.

  9. Ring Enhancer kan göra susen

    Ring Enhancer might do the trick

    Vi vet att vi pratar om att uppgradera ringen helt, men vad händer om vi berättar det? Du kan se en enorm förändring i utseendet på din förlovningsring utan att faktiskt ta den (ibland läskiga) vägen med uppgradering. Hur? Lita på en Ring Enhancer!

    Ring Enhancers är avsedda att blåsa mer liv till en förlovningsring, helt enkelt genom att bäras på ena eller båda sidor av den. Precis som namnet antyder, förstärker den utseendet på din ring, förgyller den med lite extra gnistrar och lurar dina ögon genom att se ut som en hel ring.

    Så, en lång historia kort, ringförstärkare är uppgraderad utan att egentligen gå för en. Och det räddar dig från att gå till något du senare ångrar, speciellt om du är osäker på vad du egentligen vill förändra men skulle vilja göra något med estetiken.

  10. Obs: Vi förstår om att bära två olika ringar (originalet och förstärkaren) är lite för mycket för dig. När så är fallet kan du överväga att fästa ett extra metallband med din förlovningsring. På så sätt lyfts estetiken upp och du räddas från den extra ansträngningen att behöva sätta på två ringar (om du tar bort dem ofta eller om din livsstil inte tillåter det).

  11. Vad sägs om anpassning?

    Låt oss ta upp ett scenario. Det är din bröllopsdag och du vill göra något oförglömligt för den hopplösa romantikern i henne. Vad sägs om att skriva in något meningsfullt på ringen som fortsätter att tala till ditt förhållande på en miljon förtjusande sätt?

    Eftersom du i princip anpassar ringen mycket efter det stora "hon sa ja"-ögonblicket, låt tiden du har tillbringat med henne allt detta samtidigt som den fungerar till din fördel. För att göra det, försök att gravera in datumet/minnet från alla viktiga ögonblick av din långa samvaro - det magiska ögonblicket av ditt barns födelse, till exempel. Eller till och med ett citat som alltid har varit grunden för ditt framgångsrika förhållande. Det skulle berätta hur du lycklig i alla sina dagar, verkligen har varit lycklig.

    Men innan du går vidare med allt detta, se till att din fru vill uppgradera förlovningsringen också. Överväg att försiktigt prata om detsamma och ta reda på om hon skulle vara öppen för något sådant! Längs linjen kan du till och med se om det är något som hon alltid har föreställt sig om sin drömförslagsring och skräddarsy något sådant.

  12. Ringar med familjens arvegods kan vara meningsfulla

    Det finns inget mer sentimentalt än förlovningsringar som bär en historia! Speciellt när de har funnits i din familj ett bra tag. Ja, vi pratar om arvegodsringar.

    Heirloom-ringar är de som har förts vidare i familjen som en tradition. Eftersom vi bara uppdaterar kan vi inte helt byta ut ringen mot ett arvegods. Men att införliva den historiska stenen (från din familjearvsring) i din befintliga förlovningsring kan visa sig vara en mycket tankeväckande uppdatering. Om du frågar oss lägger du bara till det sentimentala värdet av din förlovningsring på det sättet. Körsbäret på kakan är att du inte förlorar originaliteten i din ring.

    Också, på ett sätt, har du välsignelserna från dina äldste med en arvesten. Ruby, Emerald, Safirer, Diamonds, har länge varit en av de mest värdefulla arvegodsstenarna i det avseendet.

    Men observera att ädelstenar absorberar negativa energier från personen som har burit dem tidigare. Så om du vill stanna på den säkrare sidan kan du överväga att byta ut din befintliga förlovningsring mot en ny som passar din personlighet. Vårt återköpsprogram kan också komma till användning här.

Saker att tänka på innan du uppdaterar din förlovningsring

Things to consider before you update your engagement ring

Även om vi har listat de många sätt du kan lita på för uppgraderingen, finns det några saker du bör tänka på innan du går vidare med det stora beslutet:

  • Budget:

    Vi kan inte nog betona vikten av att slutföra budgeten i förväg! Och om du undrar hur mycket det kostar att uppgradera din ring? Du måste veta att det inte finns några hårda och snabba regler. Det beror mycket på vilken typ av förlovningsringuppdatering du ska. Till exempel, om det är den centrala stenen som behöver ändras, kan budgeten verkligen flyga iväg beroende på kostnaden för den nya stenen och det arbete som följer med att ta emot den. Om du vill spara några kronor där har du alltid möjlighet att sälja/byta den gamla stenen mot en ny. Eller att helt enkelt byta inställning kan göra susen att lyfta estetiken med en billigare kostnad på runt $80 till $250.

  • Stil:

    Att räkna ut att det är något med ringens estetik som bara inte fungerar för din personlighet/relation är bara det första steget (och det enklaste). Stegen som följer kan verkligen testa din beslutsamhet. Ta dig tid att se vad det är som inte tillgodoser din stilkänsla längre. Det kanske är formen, designen eller något lika enkelt som inramningen. Du kanske till och med har gått från klassiker (runda stenar eller solitärstil) till fancy/vintage-estetik (markis, päron, asscherskärning eller trestensstil).

  • För samtalet:

    Eftersom det är förlovningsringen vi pratar om är det självklart att er bådas känslor är lika fästa. Så, ja, det är lika viktigt för dig att komma överens med din partner när du funderar på att uppgradera ringen. Se till att han/hon är okej med den typ av uppgradering du funderar på att gå för. Förklara din make att lika mycket som du älskar och omhuldar frieriringen, så betyder anledningen till att du går för uppgraderingen bara bra för den.

  • Kvalitet:

    Att spendera på en förlovningsring kräver en out-and-out research. När vi först köper ringen ser vi till att den är avkryssad i alla rutor, särskilt kvalitetsmässigt. Varför kompromissa med kvaliteten när du uppgraderar? Om du byter ut stenen, se till att du får ett autentiskt certifikat från ett välrenommerat laboratorium, till exempel IGS. Gör din läxa och se till att kvaliteten verkligen gör rättvisa åt din uppgradering.

Avskedsanmärkning

Så där går du, du är äntligen redo för uppgraderingen. Vi vill bara att du ska göra det bästa av det. Oavsett om det är en speciell relationsmilstolpe som du firar eller bara en fråga om estetik, skulle vårt råd alltid vara att aldrig skynda på beslutet. Analysera vad du behöver, sök professionell hjälp om det behövs och läs gärna den här bloggen igen så många gånger du vill.

Oavsett om du undrade hur du uppgraderar själva diamanten/ädelstenen eller om det var stilen på ringen som störde dig, eller om du helt enkelt letade efter idéer för uppgraderingen – vi har täckt allt. Tack för att du stannade till slutet. Lycka till med uppgraderingen!

Rosec Jewels