Table of Content

Det allra första du tänker på när du hör "Vintage" är - Den måste vara gammal.

Och självklart har du rätt!

I själva verket anses nästan 20 till 50 år gamla ringar som "vintageringar" och därför kallas de också för "arvsringar". Vintageringar är älskade av många, men grejen är att inte alla familjer går i arv från generation till generation.

Tja, det är inte en fråga om oro nu, för vi kan alltid ha ringar i vintagestil i den här eran. Det här är ringarna som är inspirerade av vintagedesign och handgjorda på ett sådant sätt att de framstår som helt vintage eller arvegods.

Vintage-inspirerade ringar ser exakt ut som gamla till utseendet med ett otränat öga och ger en fantastisk bling till bäraren. Kort sagt - En vintageinspirerad ring är handgjord i modern tid genom att hålla de riktiga vintagedesignerna i åtanke.

Vår 20 vintage-inspirerade ring

  1. Vintage inspirerad Moissanite förlovningsring

    Vintage Inspired Moissanite Engagement Ring

    Den vintage charm som din dam vill ha skulle återspeglas av denna vackra moissanitring. Ringen har en 4 MM rundskuren moissanitesten, hållen av stiftinställning i mitten och en gloria av moissanite runt mittenstenen för lite extra bling. Rund moissanite hålls vackert i de okonventionella hörnen av ringen, medan hela vintagemönstret är utsmyckat med guldmilgrain. Sidostenen i moissanite ger ringen mer charm.

  2. Vintage Inspirerad Oval Cut Ruby Solitaire Ring

    Vintage Inspired Oval Cut Ruby Solitaire Ring

    Denna rubin vintagering fångade din uppmärksamhet från första blick med sin subtila skönhet, eller hur? Med en 8X10 mm ovalskuren rubin, hållen i korgställning graciöst och halvskaftet är dekorerat med graverad blomdesign, medan runda läckra diamanter hålls efter ett regelbundet intervall för att ge ringen mer charm.

  3. Vintage-inspirerad rund smaragdring

    Vintage Inspired Round Emerald Ring

    Briljansen i denna smaragd vintage ring är hisnande! Med en 6 MM rundslipad smaragd som en mittsten, fängslad av moissanit-gloria och pärlformad gulddesign. Den bladformade gulddesignen flankerar fantastiskt, vilket ger den här ringen ett mer vintageutseende och sidostenen moissanite gör den här ringen mycket mer önskvärd.


  4. Radiant Ruby Vintage förlovningsring

    Radiant Ruby Vintage Engagement Ring

    Det skulle inte vara någon överraskning om din dam skulle hoppa över ett slag när hon bevittnade denna vintage rubinring! Med en 5 MM rundslipad rubin, monterad i 4 stift och en distinkt diamantgloria gör den här ringen svimningsvärd. Skaftet på denna ring är gjord med guldmönster, prydd med milgrain och diamant för att göra den till en vintage perfekt!

  5. Vintage-inspirerad Moissanite-ring i oktagonskuren

    Vintage Inspired Octagon Cut Moissanite Ring

    Det är den mest beundransvärda vintageringen genom tiderna! Den centralt placerade 6X8 MM Octagon Cut Moissanite hålls häpnadsväckande i kloställning. Skaftet är utsmyckat med vintage gulddesigner och rundskuren moissanite, medan det vackraste som fångar all uppmärksamhet detaljen i pärlformad gulddesign på kanten av inre skaft och den dolda runda moissanite. Ta tag i denna moissanite vintage ring och överväldiga din brud att vara.

  6. Rundskuren Moissanite vintage förlovningsring

    Round Cut Moissanite Vintage Engagement Ring

    Denna chica vintagering är handgjord i guld, den är utsmyckad med rundskuren moissanite, monterad i korgställning och den rundskurna moissaniten som dekorerar skaftet utstrålar den här ringens sanna skönhet. Den pärlformade gulddesignen över denna moissanite vintagering är det som gör den mer fängslande.


  7. Moissanite Milgrain Gold Vintage Ring

    Moissanite Milgrain Gold Vintage Ring

    Den nyckfulla stilen på denna vintage förlovningsring skulle överväldiga din brud. Med en rundskuren moissanite som en mittsten och hela ringen är prydd med glänsande moissanite och milgrain gulddetaljer. Denna konstnärligt handgjorda vintagering i guld är en bit som du och din partner skulle manifestera.

  8. Vintage inspirerad Moissanite förlovningsring

    Vintage Inspired Moissanite Engagement Ring

    En liten offentlig uppvisning av tillgivenhet är ett måste, och det är därför vi ger dig denna vackra vintagering! Med en rund skuren moissanite, hållen i utsprång och en gloria av moissanite vackert. Moissaniten som sidostenar framhäver också denna vintagering och gör den mer attraktiv.

  9. Cushion Cut Moissanite Solitaire Vintage Ring

    Cushion Cut Moissanite Solitaire Vintage Ring

    Skönheten som en solitärsten rymmer är helt enkelt inte att matcha! Med en 7 MM kuddskuren moissanite, som hålls i bezelinställning graciöst och vintagegulddesignen bildar vackert skaftet och lägger till en förstklassig touch till denna solitärförlovningsring.

  10. Octagon Cut Moissanite Vintage Ring

    Octagon Cut Moissanite Vintage Ring

    Du dam skulle falla för lugnet och lugnet i denna vintagering! Med en 6X8 MM åttkantsskuren moissanite, hållen i dubbel stift och en gloria av moissanite accentuerar också vintageringen. De pärlade gulddesignerna pryder också ringen med sin fina lyster. Rund glänsande moissanite hålls som sidostenar för en extra touch, så när planerar du att ställa den stora frågan till din dam?

  11. Split Shank Vintage Diamond Ring

    Split Shank Vintage Diamond Ring

    Den här vintageringen med diamanter hämtar sin inspiration från vintagedesignen och är handgjord i guld för en förtrollande överklagande. Med rundslipad diamant i illusionsmiljö - och som helhet verkar den vara en solitär, de runda diamanterna flankerar för att lägga till mer skönhet till denna ring och det delade skaftet är den mest fascinerande designen som din dam någonsin skulle bevittna.

  12. Skapad Ruby Crossover Vintage Ring

    Created Ruby Crossover Vintage Ring

    Lansen som rubin har gör den till en åtråvärd och vintagepärla. Med en rund skärning skapad rubin, monterad i 4-stifts inställning och hjärtformad gulddesign som flankerar båda sidor är utsmyckad med rund moissanite och hur vackert crossover-skaftet lyser upp vintagekänslan i denna ring.

  13. Octagon Cut Blue Sapphire Vintage Ring

    Octagon Cut Blue Sapphire Vintage Ring

    Kunglighetstaggen som är kopplad till blue sapphire är obestridlig, och tillför mer gnista till din stora dag med sin vintage-närvaro. Med en 4X6 MM oktagonskuren blå safir, hållen i kloinställning med yttersta elegans. Denna vintagering har ett mycket subtilt, kungligt och ändå vintageutseende. Halon av rund gnistrande diamant utstrålar den sanna skönheten i denna vintagering.

  14. Beaded Gold Vintage Diamond Ring

    Beaded Gold Vintage Diamond Ring

    En äkta vintagering med diamant i illusion och guldpärldesign för att utstråla en klassisk look. Den här ringen har en läcker rund diamant som hålls i en illusion och de andra diamanterna skapar en distinkt gloria som ger denna ring ett uttalande förlovningsring-utseende. Denna vintage diamantring är handgjord konstnärligt i guld för ett lyxigt tilltal.

  15. Oval Cut Ametist Vintage Ring

    Oval Cut Amethyst Vintage Ring

    Vilket nostalgiskt fint smycke denna vintage förlovningsring är! Denna vintagering för solitär har sin egen aura som gör den här ringen verkligen eftertraktad. Med en ovalskuren ametist i utsprång och en mycket exklusiv gloria av diamant omger mittstenen vackert. Den här ringen är utsmyckad med guldpärldesign för en överdådig look.

  16. Antik diamant vintage förlovningsring

    Antique Diamond Vintage Engagement Ring

    Din starka känsla och anknytning till din partner kan skildras med denna förtrollande vintageförlovningsring. Med runda och prinsesslipade diamanter som hålls vackert i stiftinställning, gör de distinkta snitten i denna vintagering den till ett mycket åtråvärt fint smycke. Skaffa denna antika ring till din dam och imponera på din vackra dam.

  17. Emerald Statement Vintage Ring

    Emerald Statement Vintage Ring

    Din dam skulle bli kär i den sammetslena smaragdfärgade nyansen på denna vintagering. Med en 5X7 MM oval skuren smaragd, hållen i uttagsmiljö och en distinkt gloria av rund glittrande moissanite ger en surrealistisk atmosfär till ringen. Denna smaragd moissanite ring är handgjord i guld för lyxig tilltalande. Skaffa det till din dam och överväldiga henne med denna överraskning.

  18. Asscher Cut Amethyst Solitaire Vintage Ring

    Asscher Cut Amethyst Solitaire Vintage Ring

    Denna solitärring i ametist ropar romantik och kärlek, med en 8 MM asscher-skuren ametistpatiens som hålls vackert i designade kronbladsstift. Och den runda moissaniten hålls fängslande i en guldtvinnad design. Denna designerring har en vintage-attraktionskraft, din dam skulle älska att visa den framför sina tjejer.

  19. Vintage inspirerad Moissanite förlovningsring

    Vintage Inspired Moissanite Engagement Ring

    Vilket trendigt och trendigt smycke denna vintagering är. Med en 8 MM kuddslipad moissanite-sten som hålls som mitten av ringen i stiftinställning. Denna vintagering är accentuerad med en gloria av moissanite och hela skaftet är accentuerat med princess cut och rundskuren moissanite. Denna vintagering har dold moissanite-design för att få den att se överdådig ut.

  20. Cushion Cut London Blue Topaz Vintage Ring

    Cushion Cut London Blue Topaz Vintage Ring

    Få din dam att satsa på glitter genom att presentera den här blå vintageringen för henne. Med en 7 MM kuddskuren London Blue Topaz som hålls vackert i dubbla stift och en gloria av rund glittrande moissanite gör denna vintagering till ett förtrollande fint smycke. Sidostenarna i denna vintage moissanite-ring är också en attraktionspunkt, och kronskaftet gör att denna ring mer liknar att den tillhör en vintage-era.

Rosec Jewels