Table of Content

Betydelsen av Infinity Ring

Oändlighet, symbolen 8 inkorporerad i en ring, representerar ett band som är oändlig, evig kärlek. Det är det perfekta uttrycket för människor som vill vara tillsammans tills döden gör sin del. Detta är en av de mest kända symbolerna för kärlek som par ger varandra, eftersom det låter dem beskriva sina känslor på ett träffande sätt utan att säga så mycket. Du köper en infinity-ring bara för någon speciell. Den där speciella personen kan vara din partner, bästa vän eller syskon.

Symbolism och historia av Infinity Ring

Symbolism and History of Infinity Ring

På flera punkter i historien har oändlighetssymbolen kommit upp på olika sätt i olika kulturer och sammanhang. Även om den grundläggande innebörden förblir densamma, hämtar den sin rika betydelse från forntida historia, andlighet och vetenskap. Oändlighet, på latin, känd som "infinitas", betyder något som aldrig upphör att existera. I hinduismen översätts det som "Ananta"; det vill säga något utan slut, av gränslös och evig natur, något som pågår för evigt och alltid. Det är direkt kopplat till gudomlighetens natur här. I Egypten kom det upp som 'Ouroboros, en orm omringad i form av en 8:a och äter dess svans, som symboliserar livets cirkel. Inom ockult vetenskap förekommer det på magikerkortet, vilket symboliserar styrka och balans mellan motsatta krafter. Symbolen förekommer också i arabiska kalligrafiska återgivningar av Guds namn, och pekar på idén om evigheten. Forntida grekiska filosofer och matematiker kallade det också "lansicate". Matematikern John Walis gav den också matematisk betydelse genom att använda den 1655.

Vem kan bära Eternity Rings?

Who can wear Eternity Rings?

Män eller kvinnor, ensamstående eller gifta, på grund av dess universalitet, kan evighetsringen bäras av alla och vem som helst. Den enda viktiga faktorn är betydelsen det har för dig. Den anpassningsbara designen och flera symboliska tolkningar begränsar den inte till ett kön, ett förhållande eller ett civilstånd. Du kan välja någon som du vill uttrycka din kärlek till.

Hur bär du Eternity Rings?

How do you wear Eternity Rings?

Du kan välja att bära den på vilken hand eller finger som helst som är mest bekväm för dig. Traditionellt bars det på det fjärde fingret på vilken hand som helst, men detta är inte en strikt regel som alla måste följa. Människor väljer vanligtvis att bära den antingen med andra ringar eller på sina högra fingrar på grund av brist på utrymme på vänster hand. Om du bär den som ett fashion statement, kan du styla den antingen genom att göra den till en stapelbar smycke med andra ringar eller genom att bära den med enfärgade outfits eller med andra infinity smycken bitar som infinity hängen och armband.

Priset för en oändlighetsring

The Price of an Infinity Ring

Flera faktorer avgör kostnaden för ringen. En, vilken typ av sten eller metall du använder; två, hur genomarbetad eller minimal designen är. De varierar lätt från några dollar till några tusen dollar. Dessutom kan man inte märka dem som billiga eller dyra eftersom deras syfte bestämmer priset. Om det är för en förlovning, så skulle det kosta mer, och om det ska ges till en vän blir det mindre snyggt och kommer till ett jämförelsevis lägre pris. Många människor tittar på oändlighetsringar bortom monetära termer och fäster känslomässigt värde på dem, så de väljer något starkt nog att hålla en livstid.

Vem kan du ge oändlighetsringarna till?

Who can you give the infinity rings to?

Infinity-ringar är mångsidiga och kan vara begåvade beroende på kvaliteten på ditt förhållande och tillfället. Du kan ge ringarna till din make, flickvän eller pojkvän, bästa vän, syskon, föräldrar, barn eller till dig själv. Det förmedlar inte bara djupa känslor av kärlek i en romantisk relation utan också en djup koppling i andra relationer. Par får också infinity-tecknet inkorporerat i sina förlovnings- och vigselringar. Bästa vänner och systrar ger ringar till varandra med ett kärleksmeddelande. Föräldrars oändliga gåvor ringer till sina döttrar för att säga, "Du kommer alltid att vara min dotter," är en vanlig praxis.

När och hur ger man oändlighetsringar?

When and How to give infinity rings?

Du kan ge dem som presenter på födelsedagar, bröllop eller dejtingårsdagar, eller använda dem för att fria till din själsfrände. Du kan också få ord, med ett budskap, ingraverade på dessa ringar. Några av mina favoriter är "kärlek för alltid", "bästa vänner", "Eternity" och "Jag älskar dig." Bröllopsdatum och parnamn är också ofta graverade.

Vilka typer av metaller och ädelstenar är lämpliga för infinity-ringar?

What types of metals and gemstones are suitable for infinity rings?

En diamant används främst som en ädelsten för infinity-ringar eftersom den ger mer gnistan och bländar, men vissa föredrar ett enkelt band med en oändlighetsknut eller keltisk design. Sterling silver, platina och vitguld är de vanliga metallvalen för tillverkning. Valet av ädelsten och metall kan vara beroende på vilket utseende du vill ha och den budget du har.

Infinity vs. Eternity Ring

Infinity Vs. Eternity Ring

Båda signalerar ett evigt kärleksband och en oändlig cirkel av livet men skiljer sig åt i sin design. En oändlighetsring kan kännas igen av symbolen 8 på ett skaft eller en diamant på toppen, och ett evighetsband har dubbade stenar som täcker cirkeln helt eller delvis. Du kan också få en infinity-design införlivad i din evighetsringskaft.

Medan oändlighetsringar kan ges när som helst i ett förhållande eller vilken typ av relation som helst, ges evighetsringar enbart till romantiskt bundna par på deras tio-, tjugo- eller femtioårsjubileum. Infinity-ringar symboliserar olika abstrakta betydelser som hopp, tro och nyhet, men evighetsringen signalerar bara mannen och hustruns eviga förening. Infinity ringar styling talk, båda är staplade tillsammans med andra ringar på ringfingret.

Rosec Jewels