Buy Before
:
:
:
Buy Before
:
:
:
Table of Content

Polki Jewelry har varit ett aktat smycke i århundraden. Dess traditionella estetik och orörda skönhet gör det till en sann hyllning till vår kultur. Under åren har efterfrågan på kvalitets polki smycken sett en ny ökning. Detta har övertalat många juvelerare att gå bortom den traditionella polki-looken och skapa dem på ett sätt som tillgodoser alla stilkänsla. Rosec Jewels är en sådan smyckessatsning, som strävar efter att skapa utsökta polkismycken som tar dig tillbaka till rötterna samtidigt som de behåller sin relevans i modekänslan.

Innan vi bekantar dig med våra senaste polkidesigner tänkte vi kasta lite ljus över polkidiamanter.

En diamant i sin renaste form kallas en polkidiamant. Vad betyder det nu? Det betyder helt enkelt att polkidiamanter inte genomgår några förbättringar, dvs.e, de är ofacetterade, opolerade och oslipade. Således har polkidiamanterna en naturlig och orörd glans.

Planerar du att lägga vantarna på polkismycken online? Om ja, bör du inte missa vår distinkta polkikollektion som säkerligen kommer att göra dig fascinerad:

Polki örhängen:

Ett par statement-örhängen har kraften att dra fram vilken look som helst utan ansträngning. Från polki-diamanthalo-örhängen till diamantpolki-danglerörhängen, vårt polki-sortiment har bara blivit bättre och djärvare. Ta en titt på det:

Polki örhängen:

Polki Stud Earrings:

Ingenting kan någonsin gå fel med polki örhängen. Om du lutar mot diskreta smycken, bör du inkludera ett par polki studs till ditt smyckessats. Det kan vara ett enkelt klassiskt polkiörhänge som är översållat med polkidiamanter och diamantaccenter. Eller polki-örhängen i flera stenar som har en mängd färgade ädelstenar och polki-diamanter som kan lägga till en nyans av färg till din ensemble. Vanligtvis skapar det en perfekt kontrasteffekt genom att kombinera olika nyanser av färgade ädelstenar med gnistan av polki och naturliga diamanter.

Polki Jhumka örhängen:

Polki Jhumka Earrings:

Ingenting definierar traditionell indisk estetik som polki jhumka-örhängen. De kännetecknas av en klockformad design. Medan polki förblir höjdpunkten för sådana örhängen, är rubin också ett framträdande val av smycken på grund av den röda färgens betydelse i den indiska kulturen. I allmänhet är dessa örhängen inkorporerade i blommiga eller antika mönster.

Låt dessa ruby ​​polki diamant jhumka örhängen ta dig tillbaka till rötterna med sin traditionella dragningskraft. Polkiörhänget är utsmyckat med skapad rubin och polkidiamant, vilket gör att det ser modernt och tidlöst ut på en gång. Om du har en affinitet för edgy smycken, leta inte längre.

Polki Dangler örhängen:

Polki Dangler Earrings:

Polki dangler-örhängen är en populär stil av örhängen. Dessa örhängen hänger under örsnibben i dinglande mönster. De förstärks av en kombination av polki-diamanter och naturliga diamanter som ger dem en gammaldags estetik.

På Rosec Jewels tillverkar vi polkismycken som låter dig omfamna din femininitetscharm.

Polkihalsband:

En smyckentusiasts samling av juveler är ofullständig utan ett polkihalsband. Är det ett handgjort halsband från Rosec Jewels så blir det bara bättre. Kolla in vad vi har i beredskap för dig:

Klassiskt oslipat diamantpolkihalsband:

Classic Uncut Diamond Polki Necklace:

Som namnet antyder är ett klassiskt oslipat polki-halsband med polki-diamanter täckt med polki-diamanter och naturliga diamanter. Det är en enkel men elegant pjäs som har polkidiamanter överallt, ofta åtföljd av en diamantgloria.

Det klassiska oslipade diamanthalsbandet med polki är en smyckesinvestering som är värd din tid. Om din stil lutar mot djärva plagg, kommer du inte att hitta ett bättre alternativ.

Polki Diamond Choker Halsband:

Polki Diamond Choker Necklace:

Polki-diamanthalsbandet är en modern version av traditionella smycken. Den har invecklade blommor eller handarbeten. Juvelerarna kompletterar ofta polkidiamanterna med färgade stenar för ett extra lager av sofistikering. Om du har undrat hur du får fram den perfekta kungliga looken, leta inte längre. En polki diamant choker är allt du behöver för den kungliga atmosfären.

Polki Jadau smycken:

Polki Jadau Jewelry:

Jadau-smycken har länge gynnats av indiska brudar för sin konventionella indiska skönhet. Så om du vill återvända till svunnen tid, finns det inget bättre sätt än att ta på dig ett polki jadau-smycke. Det snäva stickade mönstret där polkidiamanter är inbäddade i ett jadau-smycke är det som fångar allas ögon.

Polki smyckesset:

Ta fram din inre Diva med vårt Polki-set som får dig att se ut och känna dig som en indisk prinsessa. Smyckessetet har ett par örhängen och ett halsband som kompletterar och kompletterar varandra.

Vet nu hur det är att äga riktiga polkismycken med Rosec Jewels:

Oslipad Polki Diamond Halsband Set:

Uncut Polki Diamond Necklace Set:

Vi har alltid förknippat traditionella indiska smycken med utstuderad estetik. Och det oslipade diamanthalsbandssetet rättfärdigar varje bit av det. Den innehåller ett matchande par örhängen och halsbandshänge som ger dig glädjen av en koordinerande polki-diamant. Oslipade Polki Diamond Necklace-set har polki-diamanter i sin mest subtila form. Om du är en älskare av klassisk glamour, välj ett oslipat halsbandsset med polki diamanter.

Multi Gemstone Polki smyckesset:

Multi Gemstone Polki Jewelry Set:

Polki Jewellery behöver inte alltid vara något traditionellt. Polkisetet med flera ädelstenar som är trendigt är täckt med flera färgade stenar, polki och diamanter i en fusionsmiljö. Till din glädje kan detta smyckesset passa till nästan allt och allt i din garderob.

Guld och diamant Polki Choker Halsband Set:

Gold and Diamond Polki Choker Necklace Set:

Med de växande polki-alternativen är fler människor benägna att köpa polki choker-halsbandsset som har färg och gnistra i lika mått. Visst är polkidiamanterna höjdpunkten i detta halsband, men magin som choker-setet tillför din halsringning kan inte försummas.

Eftersom vi har ett brett spektrum av polkismycken är det lite svårt att få ihop allt i en kortfattad blogg som denna. Därför rekommenderar vi dig att gå till vår hemsida och handla polkismycken online.

Har du problem med ditt köp? Eller har du några frågor angående din nästa smyckesköp? Ta kontakt med våra smyckeskonsulter.

Rosec Jewels