Table of Content

Är det här bröllopsklockorna vi hör? Ja? Grattis!

Bröllop är ett uppriktigt tillfälle för både bruden och brudgummen (i detta skede i livet kunde du inte hålla med oss ​​mer om detta, eller hur?). Och medan vi håller på, är ett bröllopsband något som firar det hela - den eviga kärleken som ni båda delar, det livslånga engagemang som ni har lovat att göra och stoltheten över att äntligen kalla varandra man och hustru .

Det råder ingen tvekan om att känslan är ömsesidig åt båda hållen. Men trots det har processen att köpa en vigselring ofta setts som något som mer kretsar kring kvinnor. Och oftare än inte, i all brådskan, är det ett steg som förbises att köpa bröllopsband för män på rätt sätt. Vi tycker verkligen att det är orättvist, och det är precis därför vi har dig täckt med den ultimata köpguiden för bröllopsband för män för 2023.

Så varför inte vända på steken den här gången och göra vårt bästa för att hitta ett band som han värdesätter för livet? Något som inte bara är ett tecken på hans personliga stil, utan också fungerar som ett unikt tecken som fortsätter att tala till (och om) din relation för evigt och längre fram.

Den digitala världen har mycket att erbjuda för den delen, och experter på Rosec Jewels har kommit på allt du bör (och inte bör) leta efter när du köper män bröllopsband online i den här guiden.

Eftersom den stora dagen närmar sig med stormsteg, låt oss inte slösa mer tid och hjälpa dig hitta det unika bandet:

Vem väljer ut bröllopsringarna?

Detta är helt klart den mest diskutabla delen. Exakt vem får äran att välja det bröllopsband som för alltid skulle definiera din kärlek?

Tja, enligt de uppskattade traditionerna köper bruden (ibland tillsammans med sin familj) brudgummens ring. Nej, missförstå det inte. I ett bredare sammanhang betyder det helt enkelt att båda partnerna vanligtvis betalar för sin andra halvas vigselring. Förmodligen för att det sentimentala värdet som bandet har, och minnena det firar, är tvåfaldigt när din älskade väljer det åt dig.

Men ja, som de flesta traditioner är det inte något du är tvungen att göra.Hela poängen är att ha ett lyckligt bröllop, så ingenting ska kännas som en börda. Se vad som faller i din komfortzon och kom överens om något som fungerar för er relation.

Till skillnad från förlovningsringarna, eftersom överraskningselementet inte är så mycket där, finns det en ökande trend att köpa bröllopsringar som ett par. Vem gillar inte att ta den sista stämpeln av sin partner när det kommer till att köpa något så värdefullt, trots allt?

Finding Men Band Style

Finding Men Band Style

Det är inte ovanligt att anta att när du väljer ut en bandstil för honom, skulle du vara begränsad till mycket specifika alternativ. Men pip, det är ett misstag du inte vill göra.

Poängen med att handla online är att den digitala världen inte lämnar stenen ovänd i att underlätta för dig med en uppsjö av alternativ inom bandstilar. Du måste bara hitta den som talar till hans individuella stil mest, den som passar hans personlighet som inget annat, eller något som har en unik betydelse för ditt förhållande.

Att hitta den perfekta bandstilen är också ett litet test för dig, och tänk på att det är roligt eftersom alla svar ligger i observation. Så ja, denna dag och framåt, lägg märke till allt om honom, om du inte redan gör det (skyldig som åtalad).

Tycker han om att glida in i klassiker varje gång han klär ut sig? Eller är han mer inne på allt som är fint och snyggt? Eller intressant, finns det en kändisstilikon som han ofta pratar om? Ta dig tid att känna till hans preferenser bättre eftersom det också skulle spegla de ansträngningar du har lagt ner på att hitta det perfekta bandet för honom. Han skulle praktiskt taget leva i den här ringen, så se till att den också fungerar bra med hans livsstil.

Proffstips: Eftersom det är en ring som din älskade kommer att bära hela livet, jaga tidlöshet i bandstilen. Den sortens tidlöshet som skulle vara värdefull för alltid, lika mycket.

Låt oss presentera de mest populära stilarna för äktenskapsringar för män för att göra processen enklare:

  • Klassiker: Gillar han att jaga enkla saker i livet? Till ingen överraskning kommer han att haka på ett klassiskt band då. Grejen med klassiska bröllopsband är att de aldrig riktigt kan gå ur modet. De utstrålar tidlöshet med en enkel design helt i metall som kan ha någon textur eller inte.

  • Böjda: Böjda band ger lite mer karaktär till de klassiska, utan att se för högt ut. De har böjda kanter som ger plats åt komfort.

  • Diamant: För varför inte gnistra upp den lite (tillfället kräver verkligen diamanter). Beroende på hans stil kan du välja ett diamantband av solitär eller ett band som är insvept med diamanter överallt.

  • Ädelsten: Eftersom en färgton aldrig kan gå obemärkt förbi, är detta band gjort för de moderna brudgummen. Så varför inte göra det personligt genom att välja sitt eget birthstone-band som speglar hans personlighet, eller välja en unik ädelsten som talar till ditt förhållande?

  • Eternity: Paraderad av diamanter/ädelstenar överallt, evighetsband eller ringar reflekterar en förening som är evig med sin oändliga cirkel. Det är förmodligen det som gör det till ett så eftertraktat val att fira den stora dagen.

Making Men Band Unique

Making Men Band Unique

När det kommer till sentimentala tillfällen som bröllop, anser du inte bara att det perfekta bandet är det som är unikt värdefullt för din relation? Är inte "drömmen" att hitta den som berättar den unika historien om din kärlekshistoria för en livstid? Vad händer om vi säger att det är möjligt? Låt oss diskutera hur:

  • Gravering: Det beprövade, pålitliga och uppskattade sättet att lägga till mer mening till ditt tecken på gemenskap! Prova att insupa ett speciellt datum (kanske när du började dejta), ett förtjusande meddelande som speglar din kärlek, eller för att göra det ännu mer unikt, gravera in båda dina fingeravtryck i det.

  • Parband: Detta är den officiella dagen då din kärlek vinner över allt, varför inte göra en liten handdator genom matchande band? Det har länge funnits en tradition bland brudgummar att vända sig till ett band som matchar brudens bröllopsband. Det återspeglar inte bara den stolthet du är över att knyta samman gemenskap, utan insinuerar också att du har liknande smak.

  • Bröllopsset: Bättre tillsammans: ja, vi pratar om förlovningsringar och vigselringar. Om du är någon som är förtjust i estetiken som kommer med att bära båda (som varför inte?), säger vi att du ska välja ett bröllopset med ett matchande band och förlovningsring. De komplimenterar inte bara varandra, utan insinuerar också hur nära båda tillfällena ligger ditt hjärta.

  • Detaljer: Spara dina kreativa instinkter för den här delen! Du kan alltid lägga in en ädelsten som är mer personlig för dig, eller få den graverad med eleganta för att lägga till mer textur, eller bara någon design som du tycker är identisk med hans känsla för stil. Han skulle älska att du har tänkt så mycket på att göra det speciellt.

Välja bröllopsbandet Metal For Men

Choosing The Metal For Men Wedding Band

När det kommer till ett så värdefullt tillfälle som ett bröllop, vill vi inte att du byter estetik och hållbarhet mot någonting. Och det är därför, utan ett dugg av tvivel, vi rekommenderar dig att satsa på guld eftersom det tar med dem båda.

Kall det traditionellt, eller kalla det lyxigt guld har alltid varit ett bra val för att fira speciella tillfällen som bröllop och förlovningar. Det pryder inte bara den stora dagen med sin tidlösa dragningskraft utan säkrar också bandet för en livstid med sin hållbarhet. Den bästa delen? Den erbjuder dig ett spektrum av toner att välja mellan:

  • Vitguld: Med en något lägre prisnivå är Vitguld en neutral färg som gör underverk för att lysa upp ditt bands övergripande utseende. Det ser nära platina ut men med arvet av guld och plätering av rodium.

  • Gult guld: Det traditionella valet för alla bröllopsringar! Dess varma glöd och rika utseende fungerar som en charm som inte bara kompletterar diamanter/ädelstenar, utan också utstrålar tidlöshet som kan stjäla showen ensam om han vill ha ett vanligt band. Gula guldringar har ryktet om att aldrig förlora sin färg.

  • Rose Gold: Om du vill hoppa över klassikern är roséguld din inkörsport till det. Den är gjord för moderna brudgummar och förvånar med sin förmåga att ge ditt band en vintage-attraktion. Även om det är ovanligt, har roséguld en unik nyans som är ett resultat av kopparlegering, vilket hjälper det att behålla sin färg.

Hur är guld bättre än silver?

  • Guld blir inte lika lätt som silver, vilket gör det långvarigt

  • Den håller ädelstenarna/diamanterna säkrare, eftersom den är mer formbar än Silver

  • Guld ger mer lyster.

  • Eftersom silver lätt kan oxidera och mattas, kräver det mer vård, vilket inte är fallet med guld.

Ställa in bredden på mäns bröllopsband

Så fort du hörde termen bredd, tänkte du inte på det som något tekniskt som du skulle ha svårt att förstå? Nej, det är det inte. I själva verket är rätt bredd återigen en fråga om estetik. Låt oss diskutera:

Det främsta som du inte vill gå fel med för att få ringens bredd rätt är hans fingerstorlek. Har han små och små fingrar? Om ja, skulle en bandbredd mellan 3-6 mm fungera som en smäck. Eller är hans fingrar rejält stora? Nöj dig då inte med mindre och välj en storlek mellan 6-9 mm. Den ideala bredden bestämmer hur bandet ser ut. Små band kan se lite malplacerade ut på större händer och vice versa. Och på den stora dagen skulle du inte vilja nöja dig med något annat än perfekt, eller hur?

Men vänta, du vill inte lämna den här punkten bakom dig: TÄNK PÅ HANS STILSINNE. Även om ett brett band ibland anses vara mer maskulint, om han gillar att jaga minimalistiskt utseende, är det bästa du kan tänkas ha ett smalt band. Från den dag du knyter knuten skulle han inte vilja lägga av bandet, så se till att det verkligen är en bekväm passform som matchar hans preferenser.

Obs: Det mest eftertraktade utbudet av ringbredd bland män har alltid varit mellan 5 och 6 mm.

Få ringstorlek på dina män

Getting Ring Size Of Your Men

Vi vet att ända sedan du bestämt dig för att välja ett band till honom själv, har din största rädsla varit: "Tänk om det inte passar? “ Även om det finns ringar som går att ändra storlek på, skulle du vilja att bandet glider in i hans fingrar på själva den stora dagen. Vi får det stora tid!

Det goda här är: Eftersom ett bröllopsband inte är en lika stor överraskning när du väl är kopplad, har du fler möjligheter att veta hans ringstorlek. Det är där ute som du köper ett band, så du kan bara fråga honom direkt. Om han är osäker kan du mäta den med den klassiska sträng- och linjalmetoden, där du kan linda snöret runt fingret och markera platsen där det går ihop. Mät den med en linjal efteråt.

Men kom ihåg att noggrannhet är nyckeln här! Och det är precis därför Rosec Jewels använder gratis ringstorlekar på begäran. Från bekvämligheten av dina mobila skärmar kan du placera vilken ring som helst på storleken och flytta reglaget tills det sitter snyggt. Så oavsett om det handlar om att veta din ringstorlek eller hans, är det så problemfritt som det kan bli att få tag på den perfekta passformen!

Planera din budget för bröllopsband för män

"Hur mycket ska jag spendera på ett bröllopsband för män?" Tja, att svara på det kan vara ett stort pussel, bara om du låter det vara. Vi förstår att det officiellt är dags för dig att börja bröllopsförberedelserna i full gång, och att besluta om budgeten har varit svårt för dig. Men slappna av, det finns ingen fast formel du måste följa för budgetering.

I själva verket faller bröllopsringar till ett mycket billigare pris än förlovningsringar, tack vare de jämförelsevis mindre intrikata designerna. Om du vill veta ett exakt antal, tyder studier på att mäns äktenskapsringar i genomsnitt faller någonstans runt $600 i prisklassen. Men återigen, allt är en fråga om val eftersom faktorer som den ringstil du föredrar, metallfinishen du väljer och om du bestämmer dig för att bädda in ädelstenar/diamanter i din ring, till stor del skulle dominera priset på ditt band.

Kom alltid ihåg att bröllopsbandet är mycket mer än prislappen. Det är ett emblem för din "lycka till i alla sina dagar", och att göra det till en ekonomisk börda skulle bara döda hela poängen. Så kommunicera och ömsesidigt besluta om budgeten som faller inom din komfortzon och du skulle alltid vara nöjd med ditt köp.

Forskning om Rosec Jewels

Stora tillfällen kommer med allt i massor: glädje, kul och väl, dilemman. Här är dilemman just dina säkerhetsproblem, eller hur? Eftersom du vill att din speciella ska vårda sitt bröllopsband under en livstid, är det bara förståeligt att du vill att det bara ska vara "värt det", speciellt när du köper online.

Vi vet att du skulle vilja göra dina läxor i förväg för det, och det är därför vi gjorde det åt dig.

Här är allt du skulle vilja undersöka om varumärket när du köper herrband online (och det skulle göra dig stolt över att vara associerad med oss):

  • Certifiering: Vi förstår hur, förutom estetik, att se till att han verkligen vårdar bandet av din gemenskap för alltid, har ett stort värde för dig. Det är därför, att göra kvalitet till vår högsta prioritet, och endast använda IGS-certifierade smycken som har gått igenom legitim inspektion, bedömning. Varje pjäs har gjorts i stämplat guld.

    Certification
  • Frakt-/returpolicy: När du handlar online säkerställer en flexibel frakt-/bytespolicy att din shoppingupplevelse verkligen är problemfri. Driven av det motivet använder vi 30 dagars fri retur-/bytespolicy om du inte är nöjd med köpet, samt en smidig frakt som är helt kostnadsfri.

Kontakt för anpassning

Personliggörande är en lång väg för att säkerställa att ditt bröllopsband verkligen är något du kan ansluta till mer.

För att hjälpa dig definiera ditt bröllopsband med en touch av din kärlek, använder vi kompletta anpassningstjänster. Så oavsett om du vill få ditt drömband designat från grunden, eller istället vill gravera in ett meningsfullt budskap till det, kontakta oss gärna för allt.

Proffstips: Om ni har valt bröllopsringar tillsammans som ett par kan ni gravera in ett talesätt som börjar på din ring och slutar på din partners. Nu är det vad vi kallar parmål!

Avsluta

Vi vet hur valet av brudens ring alltid har stjäl all uppmärksamhet. Och även om vi är glada för det, ser vi också behovet av att betona lite mer på den ofta förbisedda processen att köpa mäns bröllopsring på rätt sätt.

Det är därför, från tips och tricks som är användbara när du väljer ut hans ring, till allt du behöver veta om att umgås med oss ​​för att köpa det perfekta bandet till honom, vi har täckt allt under ett paraply. Hoppas du får en smidig och glad shopping!

Kom ihåg att vi är ett meddelande bort om du har några frågor. Håll utkik, vi kommer tillbaka med mer rolig information om smyckesshopping.

Rosec Jewels