Table of Content

Här är allt du behöver veta om löftesringar och dess betydelse. Så, den första tanken som slår dig när du hör ordet löftesring är exakt anledningen till att ge det. Det är givet för att avge ett löfte! Människor verkar bara fästa löftesringar med sina partners, men i ett brett scenario är det inte sant. Sedan? Till vem kan du ge en löftesring exakt? Ärligt talat, till vem som helst!

En löftesring kan betraktas som ett tecken på kärlek och engagemang, och du kan erbjuda den till vänner, din underbara familj eller din partner. En löftesring ges helt enkelt för att visa din tillbedjan och lojalitet mot relationen du delar med den personen.

Utforska vår kollektion av lovande ringar för henne

History Of Promise Rings i korthet

Konceptet med en löftesring är pågående sedan romartiden då romarna måste vänta med att fixa perioden innan de gifter sig. Så de brukade ge löftesringar som ett tecken på sitt engagemang under den perioden. Under 1300-talet kom posyringar till, dess band består av graverade korta poetiska faser (ofta skrivna på franska eller latin) som signalerar romantiska känslor.

Trenden förändrades på 1800-talet när "hänsyn" och "käraste" var skickligt markerade i akrostiska ringar. "Regard" bestod av smaragd, rubin, granat, ametist och diamant, medan "käraste" kommunicerades med safir, rubin, smaragd, ametist, turmalin och diamant.

Moderniseringen gjorde löftesringen till en föregångare till engagemang, vilket indikerar en mellanvägsgaranti för evig gemenskap.

Vad betyder det när du ger din flickvän en löftesring?

Även om en löftesring betyder hängivenhet och lojalitet mot din partner, kan den också framkalla hennes känslor och hon kan ta upp som en antydan om att du också kommer att förlova dig med henne. För ibland är en löftesring också känd som en förförlovningsring, och om du planerar att ge en löftesring till din flickvän, glöm inte att uttrycka dina känslor.

Tjejer är fyllda av nyfikenhet på vad en löftesring betyder från en pojkvän? Tja, det är superspeciellt för dem, eftersom det intensifierar deras förväntningar från en kille efter det. Ur en killes perspektiv är det givet när han menar allvar att ta detta engagerade förhållande till en högre ton.

När ska en löftesring ges? och vad man ska säga när man ger det

Det finns inget perfekt ögonblick att ge en löftesring, om du är kär och du tror att det är rätt tid, vänta inte ens en sekund. Traditionellt, om det har varit länge som ni är tillsammans! och du vill ta ett steg längre utan att ange att du är förlovad, då kommer en löftesring att tjäna ditt syfte väl. Även om det inte finns några specifika kriterier för symboliken för en löftesring eftersom den har olika syfte för varje par. Den omedelbara tanken som går genom ditt sinne med en ordlöftesring är - ett löfte om enorm kärlek.

Detta är sant eftersom en löftesring visar hur mycket du älskar din partner och hur villig du är att stanna hos din partner.

Promise Ring Meaning - En ring som symboliserar engagemang och trohet mot din partner när du går vidare från att dejta slentrianmässigt till officiellt exklusivt. Detta är huvudsyftet med en löftesring, motivera ditt engagemang för din partner med en söt klang.

Betydelsen av löftesringar för par 

Ett löfte om engagemang och trohet ges när du ger (eller byter ut) en löftesring till din partner. "En löftesring är ett emblem för ett löfte till oss själva och till gud att vi kommer att förbli rena till äktenskapet", sa Joe Jonas i en intervju. Vissa par kan ta sin relation till nästa nivå genom att ge ett löfte om för evigt och längre fram med en löftesring, vilket indikerar en förlovning i framtiden. Att ge och ta emot löftesringar för vissa par anses vara ett tillkännagivande om deras hängivenhet och ärlighet tills de är tillsammans.

Är en löftesring seriös?

För vissa människor är det en förutfattad uppfattning att en löftesring signalerar engagemang, vilket inte är sant i alla fall. I de flesta fall är en löftesring en kärleksgest mellan två personer som är romantiskt involverade vid den tiden.

Hur ser en löftesring ut? och Promise Ring Styles

Även om alla har sina preferenser och val när det kommer till ringar, är det grundläggande att känna till den grundläggande skillnaden mellan en löftesring och en förlovningsring. Löftesringar är minimala och har ofta hjärtsymboler och oändlighetsknutar för att symbolisera ärligheten i kärlek och hängivenhet. Medan förlovningsringar är tunga, kan de vara vintage och halo.

Promise Ring Styles - Hjärta, vanliga band, interlocking, Minimal Solitaire Gemstone, Gravyrer och Infinity Knots är de olika typerna av löftesringar. Välj vad din flickvän skulle älska att älska på hennes finger.

Knäböjer du för en löftesring?

Du borde göra ditt löftesförslag ganska speciellt, men det betyder inte att du måste stå på knä för det. Traditionellt är svaret på detta absolut nej! Det kommer att vara ganska skeptiskt för din partner och hon kan ta det som ett äktenskapsförslag.

Löfande ringfinger - Helst kan en löftesring bäras på ringfingret på båda händerna. Det är ditt val på vilken hand du är mer bekväm att lägga den på.

Hur väljer du en löftesring?

Du måste vara väl medveten om valen när det kommer till trender och mode. Men om så inte är fallet, försök att observera hennes smycken i några dagar och du kommer att kunna fatta ett rättvist beslut.

Att ge en löftesring till din flickvän är förmodligen det mest romantiska tecknet man kan göra för att stärka relationen. Men hur man väljer en löftesring för flickvän är en skrämmande uppgift, ja, var inte orolig. Bestäm först vilken metall som passar dina flickvänners personlighet, och slutför sedan stilen och inställningen för ringen. De flesta par väljer en hjärtsymbol för att uttrycka sin kärlek, men den design du väljer kan också vara fallet. En minimal patiensring skulle också se elegant ut. Du kan också välja en löftesring till henne som har hennes födelsesten, det kommer att vara en överraskande och söt present till henne. En gravyr för ett personligt meddelande skulle verkligen smälta hennes hjärta!

Obs - Se till att löftesringen du ger inte ska se ut som en förlovningsring, eftersom den också kan orsaka ett missförstånd!

Hur mycket bör en löftesring kosta?

All planering och plottning är gjord men du är förvirrad över priset på en löftesring! Ta det lugnt, vi har ordnat det också. Du kan luta dig tillbaka och koppla av medan du väljer en löftesring till din partner utan att oroa dig för mycket över kostnaden. För att köpa en löftesring behöver du inte förlora mycket ur fickan, till skillnad från en förlovningsring som kostar några tusen dollar, kommer en löftesring bara att kosta några hundra dollar. Löftesringar är mycket prisvärda och ett genomsnittligt par spenderar inte mer än $400 på en löftesring.

Köp en fantastisk, söt och minimal löftesring till henne och lova att älska henne av hela ditt hjärta.

Vad gör du med din löftesring efter din förlovning?

Alla preferenser är dina! Om du har arbetat med löftesringen på fingerringen kan du byta plats efter en förlovningsring. Du kan också sätta den på en kedja och bära den som ett halsband. Om din löftesring är en stapelbar pjäs, så kan du stapla den med din förlovningsring också. Allt är valfritt, men om du vill lägga undan det på ett säkert sätt är det helt okej att göra det.

Hur länge ska du vänta på en förlovningsring efter att ha gett en löftesring?

Allt är upp till dig och din partner! Sätt dig ner, slappna av och diskutera hur du kan ta saker vidare med din partner och planera sedan för ett äktenskapsförslag. En öppen diskussion är hälsosam, så ta inga beslut med kraft.

Extramaterial: Bär en kille en löftesring?

Det finns ingen specifik regel att löftesringar bara är för kvinnor. Faktum är att det är vanligt att en kille bär en löftesring helt enkelt för att dela sin hängivenhet till engagemang. Många gånger hittar par matchande löftesband för att visa upp sin kärlek och intimitet.

Ta en titt på Rosec Jewels bästsäljande löftesringar -

Här nämner vi det bästa från vår kollektion av löftesringar. Välj från vårt breda utbud av löftesringar för honom och henne och överraska din partner. Om du vill ge (eller bära) en löftesring kan du välja den direkt härifrån.

  1. Visa upp din eviga kärlek med infinity Promise Ring

    Showcase Your Eternal Love With Infinity Promise Ring

    Det är förmodligen den bästa typen av löftesring att gå i present till en person som du tänker älska för alltid. Oändlighetslöftesringarna innebär kärlek som aldrig bleknar, ett outtalat engagemang och enorm tro. Den distinkta stilen med oändlighetslöftesringar är iögonfallande. När du väl har förlovat dig med din partner kan du också stapla dessa löftesringar till din förlovningsring.

  2. You Have My Heart Promise Ring

    You Have My Heart Promise Ring

    Nu när ditt hjärta tillhör din partner, vad är ett bättre sätt att säga det än själva hjärtlöftesringen? Du och din partners acceptans av livslångt engagemang och skydd representeras av denna hjärtring. Du kan välja en enkel moissanite hjärtring eller valfri ädelstenshjärtring (enligt din partners preferenser) för att skildra din hängivenhet till din partner.

  3. Förtrollande blommig löftesring

    Enchanting Floral Promise Ring

    Blommor är fascinerande presenter till kvinnor, de skildrar oskuld, nya början och vördnad. Dessa blomsterlöftesringar har samma syften och du kan aldrig gå fel när du väljer en blommig ring som en löftesring till din partner. Välj mellan enkla blomringar av moissanite eller ädelstenar, ditt ringval skulle imponera på din dam. Du kan också välja en ring med sötvattenspärlor till din partner om hon är en pärlfantast.

  4. Solitaire Promise Ring för din enda

    Solitaire Promise Ring For Your One And Only

    "Jag älskar dig" och "Du är min enda prinsessa", lita på mig, din dam älskar att höra det om och om igen. Så varför inte säga det med en "patiens" löftesring, som hon kommer att älska att fortsätta bära varje gång? Du vet hur din dam vill ha sin löftesring eller hur? Oavsett om hon vill ha en enkel solitärring eller ett crossover-band med. Om det är troligt att hon väljer en löftesring med keltiska detaljer kan du enkelt hitta hennes val av löftesring i vår kollektion.

  5. Tål ditt band med löftesring med tre sten

    Withstand Your Bond With Three Stone Promise Ring

    Den symboliska innebörden av en trestensring är att representera parets förflutna, nutid och framtid. Många kändisar har valt trestensförlovningsringar på grund av deras beteckning. Det är ett genomtänkt val för en löftesring också! Du kan välja en distinkt stil och en ädelsten som du väljer samtidigt som du väljer en löftesring med tre stenar som antyder din kärlek och lojalitet till din partner.

  6. Distinkt löftesring för ditt unika band

    Distinctive Promise Ring For Your Unique Bond

    Unika löftesringar är fängslande, de tjänar ett syfte av kärlek och hängivenhet utan att störa hennes stiluttalande. Distinkta chica löftesringar är också populära på grund av deras minimala tilltal. Om du vill ge bort en löftesring som aldrig går ur mode, då kan dessa unika ringar vara dina bästa vänner!

  7. Verkligen magisk Moissanite Celtic Promise Ring

    Truely Magical Moissanite Celtic Promise Ring

    Glittrande av utomjordisk briljans, moissaniten gnistrar som stjärndamm, omsluten av den keltiska designen, de keltiska ringarna är i grunden en symbol för okrossbara band och orubbligt engagemang. När två hjärtan möts, vittnar den här utsökta löftesringen om ett tidlöst löfte som lovar en kärlek som kommer att bestå genom livets alla äventyr.

  8. Elegant Freshwater Pearl Bypass Promise Ring

    Elegant Freshwater Pearl Bypass Promise Ring

    The Bypass Promise Ring viskar om tidlösa stilar och orubblig hängivenhet. Dess eteriska skönhet ligger i den glänsande, eleganta och ack så glamorösa sötvattenspärlan, en symbol för renhet. Som en strömmande flod väver bypass-designen varsamt samman två vägar, vilket symboliserar föreningen av två själar i ett löfte som är tänkt att bestå.

  9. Romantisk Moissanite Open Heart Promise Ring

    Romantic Moissanite Open Heart Promise Ring

    En sann symbol för kärlek, Open Heart Promise Ring talar volymer av tillgivenhet och hängivenhet. Dess öppna hjärtas design symboliserar den gränslösa och villkorslösa kärleken som delas mellan två själar. Denna symbol för kärlek är inte begränsad till den romantiska kärleken, den är också ett hjärtligt uttryck som kan användas för att förmedla tillgivenhet mot din mamma, vän eller till och med dig själv.

  10. Snygg och anmärkningsvärd tvåstenslöftesring

    Stylish and Remarkable Two Stone Promise Ring

    Med sin stilfulla elegans blir Two Stone Promise Ring ett tidlöst minnesmärke, som symboliserar ett engagemang som inte känner några gränser. De två stenarna, sida vid sida, representerar styrkan i enheten och kraften i gemensamma drömmar. Den är också känd som Toi et Moi Ring, som är franska för "Du och jag".

Loftsringar vs förlovningsringar vs evighetsringar

Kom ihåg! Fastna inte mellan en löftesring och en förlovningsring. Även om symboliken är kärlek, har hängivenhet och lojalitet båda sin betydelse. En löftesring kan leda till framtida förlovning (inte nödvändigtvis) men en förlovningsring symboliserar ett åtagande att vara tillsammans för alltid. En löftesring innebär att du vill ta saker till en annan nivå och att du är romantiskt involverad med din partner.

Återigen förhindra dig själv från förvirringen mellan en löftesring och en evighetsring också, eftersom det finns en fin linje mellan dessa två. Du kan helt enkelt ge en löftesring till människorna nära och kära för dig, medan en evighetsring är tänkt att ges till den du tror är din eviga partner. En löftesring är en fantastisk gest för att fira kärleken och för att visa upp vikten av din partner i ditt liv. Välj en löftesring enligt din partners preferenser och markera din nya början.

Rosec Jewels