:
:
:
:
:
:
Table of Content

Oavsett om hon är en trendsättare eller en annan ivrig följare, kanske du har märkt att tillfredsställelsen hon känner när hon lägger vantarna på allt - som talar till fashionistan inom henne är något annat.

Men betydelsen av det fördjupas när vi pratar om något som är tänkt att vara värdefullt för en livstid. Något hon inte skulle vilja skjuta upp ens en minut efter att ni båda bestämt er för alltid. Ja, vi pratar om blingen som för alltid skulle definiera din eviga kärlek - förlovningsringen.

Om du vill lägga vantarna på en förlovningsring som inte bara resonerar din kärlek utan också är något som trenden i henne stolt kan stoltsera med, lita på oss, du begär inte mycket. Speciellt med den uppsjö av trendiga alternativ som du underlättas med online!

Medan vi pratar om trender för förlovningsringar, visste du det? En Moissanite förlovningsring har blivit ett trendigt alternativ till de traditionella diamantringarna.

Tack vare dess exklusiva ringstilar, allt från diskreta solitärdesigner till ännu mer flashiga och djärva plagg, har Moissanite förlovningsringar varit tal om staden ett tag nu. Deras jämförelsevis attraktiva prispunkt har också fungerat till förmån för deras ökande popularitet.

När det är sagt, vi skulle aldrig vilja att du nöjer dig med något hon kommer att älska, beundra och stoltsera med hela tiden, så låt oss presentera dig för Moissanite förlovningsringstrenderna som hon skulle säga ja till 2023.

Vikten av Moissanite förlovningsringar

Först och främst, om du undrar "är det okej att fria med en Moissanite förlovningsring", låt oss berätta för dig att: det är det absolut.

Ta inte bara vårt ord för det, vi har en övertygande uppsättning skäl som reflekterar över betydelsen av en Moissanite förlovningsring

  • Att markera den stora dagen med Moissanite insinuerar gränslös kärlek eftersom den är gjord av kiselkarbid, som kommer från bortom vårt solsystem.

  • Sätta ett riktmärke för hållbarhet med en hårdhetsklassning på 9.25 av 10, Moissanite firar ett obrytbart kärleksband.

  • Diamanter kan ha varit en kvinnas bästa vän ett bra tag, men Moissanite stjäl priset när det kommer till överkomliga priser eftersom de är labbodlade och därmed får en lägre prislapp.

  • Moissanite stjäl showen med sin regnbågsliknande briljans, tack vare att den är dubbelbrytande. Det anses därför vara ett emblem för ungdomlighet och resan för våra ansträngningar.

  • Som enligt en rapport från The Knot är kunderna mer vakna och medvetna om hållbarhet för miljön idag, och därför är labbodlade ringar som Moissanite mer efterfrågade och hur! Nästan en av fyra förlovningsringar bäddas in med dessa labbskapade stenar idag.

De mest populära stilarna för förlovningsringar

Most Popular Engagement rings Styles

Det bästa idag är att det finns plats för alla typer av ringstilar, oavsett om du gillar att hålla ditt kärleksuttryck enkelt med en tidlös solitär, eller istället planerar att satsa på något storslaget med en hög design.

Från stilarna som har hjärtat hos moderna par till de som kändisar har krossat, här är din insikt om Moissanites förlovningsringstrender:

  1. Trend som inte slutar: Solitaire Engagement Ring

    Trenden ligger i tidlöshet. Och under moissanite förlovningsringdesigner är inget mer tidlöst än en enkel Solitaire Ring som ger genklang från din unika kärlek. Eftersom Solitaire och Engagement går hand i hand, fanns det ingen anledning att inte inkludera denna mästerverksdesign i denna utgåva.

    Obs: Enligt statistik fångar Solitaire Förlovningsringar cirka 70 % av marknaden av förlovningsringar på ett år. Enormt, eller hur?

    Apropå designen, den har en enda sten av Moissanite som fängslar all uppmärksamhet och tipsar om hennes sofistikerade stil. Låt inte den minimala designen lura dig att tro att den inte har utrymme att ta form av något unikt som hon kan relatera till mer. Faktum är att när du tittar på de olika formerna, skulle du upptäcka att varje form här utan ansträngning berättar en annan historia, vilket förmodligen är det som driver dess trendattraktion.

    Om hon gillar att hänga med i traditionerna, satsa på en klassisk rund solitärring, men om hon är mer benägen att avstå från klassikerna och satsa på något mer modigt, snygga snitt som päron, marquise, etc., är också en grej nu.

    Vill du lära dig mer om de olika Moissanite-formerna för förlovningsring i trenden? gå till vår blogg:

    Enkel Moissanite Solitaire Ring

    Simple Moissanite Solitaire Ring

    Vår Moissanite Solitaire Ring Design lämnar ingen sten ovänd i att få dig att tro att enkelhet aldrig kan ta slut.

    Solitairestenen av Round Cut Moissanite tar centrum av all vår uppmärksamhet genom att utstråla maximalt gnistrar. Lotus Basket Setting, gör tricket att subtilt optimera ljuset som passerar igenom, vilket förstärker dess tilltalande för alla er glitter- och glamälskare där ute. För information om Moissanite-inställningarna för förlovningsringar som är i trenden, gå till vår blogg:

    Vi vet att de klassiska runda ringarna traditionellt har varit brudens favorit ett tag nu, men vi ser att denna trend håller i sig inte bara 2023, utan i många år framöver.

  2. More is More: Multi-Stone Förlovningsringar

    Vi kallar Multi-stone-ringar för kändisarnas favoritstil för att deklarera sin kärlek, förmodligen det som gör dem till en sådan uppmärksamhetsstjälande design. Låt oss introducera dig för några av de mest romantiska och blingy förlovningsringstilarna i moissanite med flera stenar:

    • Toi Et Moi Ring Trend:

      Från Megan Fox till Kylie Jenner, Toi Et Moi har snabbt blivit en design som du praktiskt taget kommer att se alla andra kändisar svimma över. Den är feminin, statement-värd och ändå lyckas den utan ansträngning vara tidlös.

      Att lägga ögonen på den skulle definitivt säga att ringen inte bara är glitter och glam. Dold bakom finns en sentimental betydelse som gör den här stilen till en perfekt passform för Moissanite förlovningsring. Toi Et Moi, är franska för "du och jag", och designen gör namnet fullständigt rättvisa.Det beror på att den är utformad med två stenar, inbäddade bredvid varandra, som ser ut som två själar som är på väg att "bli en".’ Är det inte hela tanken bakom en förlovningsring, trots allt?

      Medan vissa kanske håller med om att två stenar ger utrymme för mer kreativitet, säger vissa att den sentimentala innebörden som dessa ringar bär är det som har hållit alla fasta. Men vi vet verkligen att allt med den här ringen har hjälpt den att öka i popularitet och det finns definitivt ingen tillbakablick.

      Kylie-inspirerad Moissanite-ring i två sten

      Kylie Inspired Two Stone Moissanite Ring

      'Du och jag' för en livstid och längre fram, uttrycks fantastiskt med vår Moissanite Toi Et Moi-ring.

      Efter att ha varit inbäddat med gnistrande stenar av päron och oktagonslipad moissanite, är den avsedd för den typ av kärlek som är tänkt att gnistra lika ljust för alltid. Uttrycksfull men ändå så enkel, den omsluter fingrarna och ger ut en extraordinär dragningskraft som har vunnit moderna brudars hjärtan.

      Vi skulle säga att om du vill uttrycka den stolthet du är över att äntligen bli ett (som de flesta moderna par idag), så har du din förlovningsring där!

    • Trend med tre stenar:

      Den stora dagen kräver allt i massor: kärlek, lycka och välmående, stenar och gnistrar. Ja, vi antyder att tre stenförlovningsringar, som du skulle märka, har blivit populära igen på sistone. De är gjorda för att ge resonans hos par som vill avstå från den klassiska patiensen men också vill ha något rikt på symbolik.

      Apropå designen, den är prydd med tre utarbetade stenar av Moissanite. Par idag har en definitiv tankegång att de vill att deras förlovningsring ska tala om sin kärlekshistoria och för det kommer en trilogiförlovningsring väl till pass. De tre stenarna kastar ljus över parets förflutna, nutid och framtid tillsammans.

      Så du kan lita på att den inte bara definierar din resa tillsammans, utan också insinuerar att det är meningen att du ska spendera en livstid.

      När prins Harry bekände sin kärlek till Meghan Markle med en trilogiring såg världen av förlovningsringar en stor förändring mot dem och sedan fanns det ingen stopp.

      Romantisk Moissanite trestensring

      Romantic Moissanite Three Stone Ring

      Det finns inget bättre emblem för att definiera er resa tillsammans och en blick skulle berätta varför.

      Tredubbla stenarna, tredubbla gnistren och tredubbla kärlekskvoten – det är vår Moissanite Three Stone Ring för dig. Den har hängt med i trenden för allt djärvt och bling, den har prydts med tre glittrande stenar av Moissanite.

      Det är inte varje dag som du ser en förlovningsring som i stort sett tillför allt till bordet – ett uttalande värdig design och en lika vacker mening.

  3. Säg hej till Halo

    Vem kan säga nej till lite extra gnistrar, eller hur? Studier tyder faktiskt på att en Halo-förlovningsring bara kommer i andra hand efter de traditionella solitärringarna när det gäller popularitet, och det har hjälpt den att hitta en plats i den här utgåvan.

    Apropå den extravaganta designen hos Halo-ringar, de är en intressant variant av de klassiska solitaire moissanite-ringdesignerna för kvinnor. Bara med ett extra lager gnistrar! En Halo accentuerar utseendet på Center Stone of Moissanite med en serie små Moissanites runt om. Det ger inte bara några extra karat, utan ger också en illusion av en större mittsten. Eftersom kvinnor gillar den stora, djärva och glänsande idag, är en haloförlovningsring en inkörsport till ett lyckligt liv för dem.

    De är ett kraftpaket med lite extra dramatik, glitter och trendtilltal. Enligt statistiken firas nästan 1 av 5 förslag idag med en Halo-förlovningsring. Det skulle ge dig en uppfattning om hur väl de har tagit över marknaden idag.

    Klassisk Moissanite Halo-förlovningsring

    Classic Moissanite Halo Engagement Ring

    Vet du hur vi alltid håller utkik efter ringar som är blingigare, större, men som också hänger med i traditionerna? Vår Moissanite Halo Ring har dig täckt!

    Glittra lite mer kär (det tycker vi åtminstone är mantrat för trendiga moissanite förlovningsringdesigner för kvinnor). Att leva upp till det vackert är vår Halo-ring som har Solitaire Stone of Oval Cut Moissanite, glittrade upp med en vacker Halo of Moissanites.

    Större mittstenar är något som ingen kvinna verkligen kan motstå, och vår Moissanite Halo Ring kommer inte att göra dig besviken om så är fallet.

  4. Vintage och mångsidig

    Det kommer inte som någon överraskning att vintagestilen gör comeback och det är en storslagen sådan! Du måste ha sett retrostilar i stort sett överallt vid det här laget, så världen av förlovningsringar kunde verkligen inte stanna kvar.

    Rätt från plagg inspirerade direkt från art déco-eran till helt enkelt de som utstrålar vintagekänslan med själva formen (till exempel Asscher Cut Rings), eller de som är utsmyckat uppsatta med Milgrain-detaljer, vintageförlovningsringar har ett ögonblick just nu och vi är här för det. De håller dig inte bara nära traditionerna, utan innehåller också en modern touch till de intrikata ringdesignerna från svunnen tid.

    För att belysa varje vintagepjäs förmåga att berätta en historia, säger VP of Merchandising på Robbin Brothers, Sue Hopeman, att "Det finns denna romantiska skönhet i [vintagesmycken] som är svår att replikera idag."

    Vi tror att eftersom stilarna som har någon betydelse eller berättelse, talar till moderna par mer, har de vänt sig till vintage moissanite-ringar mer.

    Vintage Moissanite Art Deco Ring

    Vintage Moissanite Art Deco Ring

    Din gamla kärlek hittade det perfekta emblemet!

    Det är art déco, det är Asscher Cut - det är i princip allt som ditt vintagehjärta för alltid skulle beundra. Det har krävts fin skicklighet för våra hantverkare att väcka denna retroringstil från art déco-eran till liv, med den antika touchen av Asscher Cut Moissanite, med gnistrande accenter som dekorerar den runt om.

    Vi vill gärna att du har en unik token som har älskats i århundraden. Något som par i dag verkligen går över!

  5. Bra saker kommer i ett set: Bridal Ring Set

    Är hon någon som alltid är prim-proper om vad hon pryder, och om det ser ihop eller inte? Om svaret är ett rungande ja, skulle förlovningsringar kompletterade med glittrande moissanite vigselringdesign verkligen tala till hennes stil mest. I själva verket, enligt förutsägelserna, är staplade bröllopsstilar det nya coola för 2023.

    Hela syftet med ett bröllopsset är att göra ett uttalande tillsammans. När dessa matchande förlovnings- och vigselringar är inbäddade tillsammans, kommer du att fundera på om det verkligen är en individuell ring. Det är kraften med att stapla, för dig. Wedding Sets ser djärva, blingiga och ändå så rena ut. Precis som de moderna paren gillar!

    Vi säger varför inte stoltsera med hur nära både förlovnings- och vigselringen är dig genom att bära dem tillsammans, för alltid?

    Obs- Eftersom par idag letar efter ett bling som uttrycker sin kärlek på det djupaste sättet, har det öppnat dörren för matchande stilar för par moissanite vigselringar. De insinuerar hur det är meningen att ni ska vara tillsammans, med en extra dos PDA.

    Moissanite vigselringset

    Moissanite Wedding Ring Set

    Den är avsedd för den perfektionistiska blivande bruden!

    När de bärs tillsammans är vår Moissanite förlovningsring och bröllopsring en match made in heaven, precis som din! Den har en ring som har gnistrats upp med en flashig mittsten av rundskuren moissanite, dekorerad med sidostenar. The Wedding Band framhäver utan ansträngning sin skönhet genom att blandas med den och ser ut som en.

    Vi vet hur ett brudset är något hon skulle bära hela livet, och vår design av moissanite vigselringar skulle vara svår att skjuta upp.


  6. The Bolder, the Better- Cocktailringar

    Mantrat med trender för förlovningsringar har på sistone varit - ju djärvare, desto bättre och leva upp till det är Cocktailringar. De gör ett uttalande - ett stort sådant. Du kan älska dem, du kan hata dem, men du kan absolut inte ignorera dem.

    Dess tjocka design inkluderar en stor, flashig mittsten av Moissanite som stjäl allt rampljuset. Par har vänt sig till denna moissanite-förlovningsringstil eftersom de vill att deras emblem ska vara unikt, överdådigt och bra med gnistrar. Dess flamboyanta och dramatiska stil kastar ljus över hennes djärva och hårda karaktär, samtidigt som den trotsar konventionerna om hur en förlovningsring ska vara.

    Moderna brudar drar sig inte för att välja en förlovningsring som definitivt kommer att fånga all uppmärksamhet. Faktum är att de har älskat det. Till stöd för att djärva design tar över marknaden idag, säger en känd grundare, ”Jag tror att folk älskar den tyngre känslan på fingret.” Varje berömd smyckesexpert skulle berätta att djärva statement-detaljer är nästa stora grej, eftersom folk verkligen letar efter en förändring.

    Moissanite Flower Cocktail Ring

    Moissanite Flower Cocktail Ring

    Ta över modevärlden och hur - vår Moissanite Cocktail Förlovningsring för dig!

    Den är avsedd för brudarna som gillar att vara häftiga och pråliga med sin stil. Prydd med en enorm mittsten av rundskuren moissanite, och förstärkt med en serie moissaniter i ett blommönster, blir denna förlovningsring stadigt ett magnifikt alternativ för den stora dagen.

    Om hon bara inte kan motstå allt blommigt och fint, skulle hon älska att bära den här förlovningsringen varje dag!

  7. Designa framåtriktade förlovningsringar

    När par sakta dras mer mot extraordinära mönster som säkerligen kommer att vända många huvuden, satsar de på mönster som har intressanta skaft, band och detaljer. Här är en glimt av några:

    • Dubbelband Moissanite Ring:

      En dubbelbandsring är din inkörsport till något unikt, okonventionellt men ändå så smickrande för den stora dagen. Det är en trendig version av de fantastiska stapelbara ringarna, bara med en mer förbättrad och utarbetad design. Precis som namnet antyder, har den dubbla band satta med ett mellanslag däremellan (det utrymmet bär mittstenen).

      Experter är säkra på att 2023 kommer att bli året för unik design, och vi säger vad är mer unikt än en dubbelbandsring av moissanite?

      Fantastisk Moissanite dubbelbandsring

      Mesmerizing Moissanite Double Band Ring

      Om bandet fångar hennes uppmärksamhet som inget annat gör, är det här förlovningsringen för dig.

      Vad är inte att älska? Den har den klassiska touchen av Round Cut Moissanite, den flashiga dragningskraften hos en Halo, och ja så klart - tvillingbanden som gör hela skillnaden. När världen går mot distinkt designade ringar är vår Moissanite-ring något hon skulle älska om trenden talar till henne.

      Låt henne vara en brud som sticker ut, låt bandet göra allt!

    • Delad skaft Moissanite-ring:

      Låt oss bryta principen bakom trendiga moissanite förlovningsringdesigner för kvinnor, för dig - om det är en framstående (och en bra sådan) - är den här för att stanna. Från Beyonce till Paris Hilton har kändisar ständigt hjälpt trenden med förlovningsringar med delade skaft att skjuta i höjden i popularitet. Och 2023 är chansen för dig att unna dig det själv.

      Dess extravaganta stil har ett band som vanligtvis delar sig i två och förenar sig i slutet och uppvisar en unik men ändå dramatisk dragningskraft. Detta hjälper ringen att se ut att vara större än den redan är, och därmed passa bra med de senaste trenderna.

      Unik Moissanite delad skaft förlovningsring

      Unique Moissanite Split Shank Engagement Ring

      För varför nöja sig med något vanligt när hon kan stoltsera med vilken stor fashionista hon är på sin stora dag?

      Med sitt unika band som skulle få dem att stanna och stirra, är denna Split Shank Ring ett kraftfullt tecken på kärlek idag. Konstnärligt kurerad med en Princess Cut Center-sten av Moissanite, det gnistrande skaftet på denna ringdelarna när det når mittstenen. Det är det som ger den dess extraordinära attraktionskraft.

      Eftersom alla detaljer finns i designen idag, har en förlovningsring med delad skaft visat sig vara ganska fantastisk för brudar idag.

  8. Personligt och uttrycksfullt

    Ja, du gissade rätt! Vi pratar om skräddarsydda mönster.

    Reza Bapooji, en affärsutvecklingschef på Pallion, betonar populariteten för anpassade ringstilar, säger: "Par önskar en ring som unikt representerar deras partnerskap. Det är definitivt ett mer samarbetsprojekt, och en design kommer ofta att utvecklas för att tillgodose individuella preferenser."

    Det där är vad som har gjort skräddarsydda moissanite förlovningsringdesigner för par, en succé för 2023. Vi tycker att det är roligt att moderna par anstränger sig extra för att hjälpa sin förlovningsring att lysa igenom och få mer kontakt med den. Allt från fingeravtrycksgravering, inskrivning av namninitialer på par, till att blåsa liv till en helt ny ring, anpassning kan göra allt och mer.

    Faktum är att en studie av The Knot tyder på att 48 procent av ringarna nyligen var specialtillverkade.

    Obs- Rosec Jewels förstår din önskan att ha ett emblem som talar till din kärlekshistoria mest, och Rosec Jewels erbjuder komplett anpassning och gratis gravyrtjänster. Fortsätt, låt den där drömringen bli verklighet.

Hur bestämmer man budget för Moissanite förlovningsringar?

För att vara på den säkra sidan är detta tekniskt sett det första (och för vissa, det svåraste) du ska göra innan du ger dig ut för att bläddra bland dina alternativ. Så låt oss avsluta dilemmat en gång för alla:

Många människor tar det traditionella talesättet att "spendera en lön värd tre månader" på förlovningsringen, för bokstavligt. Men lugnare, det finns inga hårda och snabba regler.

Vi rekommenderar att du låter din komfortzon och prioriteringar styra budgeten. Även om det kommer att bli ett av de dyraste köpen i ditt liv, vill du inte heller att det ska slå sönder banken (eller så kommer det att bli ett problem efteråt).

Om du handlar tillsammans, kommunicera och ömsesidigt besluta om prisuppskattningen som ni båda är lika bekväma med. Men om du vill att ringen ska vara en överraskning, försök att hitta den perfekta balansen mellan din ekonomiska situation, ringens kvalitet och naturligtvis hennes preferenser (eftersom olika mönster ger olika prisklasser).

Obs- På tal om utgifter, Moissanite, som är en labbodlad sten, är imponerande på en fickvänlig sida. Så priset borde inte vara ett problem så mycket.

Sluta tankar

Vissa trender har hängt med i flera år, vissa kanske du har sett nyligen. Men en sak är för vissa - moderna par gillar att ha en uppsjö av alternativ eftersom det idag inte finns några hårda och snabba regler för en förlovningsring. Och det får vi! Det är därför vi har begränsat varje unik moissanite-förlovningsringstil för dig, som vi bara ser öka i popularitet. Från vad alla har fallit för till kändisars favoritförlovningsringar, våra Moissanite-förlovningsringstrender för 2023 täcker allt och mer.

Rosec Jewels