Table of Content

Förmodligen det bästa sättet att visa din kärlek och engagemang för din partner!

En löftesring presenteras för någon som en symbol för kärlek, lojalitet och mycket ofta kallas en löftesring även en förförlovningsring eller kallas ibland för en vänskapsring. När en person vill beteckna sin hängivenhet i ett förhållande, presenterar de en löftesring till sin partner.

Så, vill du ta ett steg framåt i ditt förhållande genom att presentera en löftesring till din partner? Tja, oroa dig inte!

Vi har dig täckt! Vi har sorterat de 20 bästa löftesringarna i den här bloggen åt dig. Så låt oss ta en titt på våra löftesringar innan du behöver längre.

Top 20 löftesringar för henne

  1. Rundslipad diamant Celtic Promise Ring

    Round Cut Diamond Celtic Promise Ring

    Denna unika löftesring skulle lägga till ett extra bling till din dams outfit. Denna diamantlöftesring är enkel men ändå det bästa sättet att få din dam att känna din hängivenhet för henne. Visa upp en rund diamant som en mittsten säkrad med 4-stiftssättning medan den keltiska knutdesignen representerar din eviga kärlek, vilket gör den här ringen till ett löfte perfekt.

  2. Emerald East West Promise Ring

    Emerald East West Promise Ring

    Den här ringens enkelhet skulle garanterat glädja din dam. Den här ringen har en baguetteskuren smaragd, säkrad med stift i öst-västlig stil, och är ett fantastiskt val för en löftesring. Denna smaragdfärgade solitärring är ett elegant smycke, handgjorda i stämplad metall.

  3. Diamond Bypass Promise Ring

    Diamond Bypass Promise Ring

    Detta är en idealisk löftesring, med en rundslipad diamantpatiens i bypass-inställning och andra runda läckra diamanter som ytterligare kompletterar skönheten i denna löftesring. Den här minimala ringen skulle vara hennes favorit genom tiderna eftersom den är utformad med omtanke. Skaffa denna bypass-löftesring till din dam och lova henne att älska för alltid.

  4. Moissanite Leaf Branch Promise Ring

    Moissanite Leaf Branch Promise Ring

    En sådan delikat löftesring för att glädja din dam! Med en rundskuren moissanite, vackert hållen i 6-stiftsmiljö. Den andra rundskurna läckra moissaniten hålls fängslade i bladgulddesign för en touch av lyx. Denna guldlöftesring är ett verkligt förtrollande fint smycke, ta det till din dam och trollbinda henne.

  5. Ruby Heart Promise Ring

    Ruby Heart Promise Ring

    Denna löftesring skriker kärlek och engagemang. Med en hjärtformad rubin i stiftmiljö, accentueras ett guldhjärta vackert av de läckra moissaniterna. Denna hjärtlöftesring skulle definitivt imponera på henne! Om du vill presentera något fantastiskt för din dam är det här ringen du kanske letar efter!


  6. Ruby and Emerald Twin Heart Promise Ring

    Ruby and Emerald Twin Heart Promise Ring

    Den här ringen kommer säkerligen få henne att gå pladask. Med hjärtformade ruby och smaragd och två runda bländande moissaniter för att komplettera den vackra hjärtlöftesringen. Denna fantastiska tvåstenslöftesring skulle vinna hennes hjärta i samma ögonblick som hon skulle öppna smyckeskrinet. Denna slående vackra ring är den mest önskade löftesringen.

  7. Moissanite Heart Braided Promise Ring

    Moissanite Heart Braided Promise Ring

    Denna hjärtflätade ringen är ett vackert fint smycke, med en hjärtformad moissanit som hålls vackert i stiftinställningen och de andra glittrande runda moissaniterna som accentuerar den flätade skaftringen. Denna hjärtlöftesring är vad hon måste förvänta sig av dig.

  8. Skapade Ruby Bypass Ruby Ring

    Created Ruby Bypass Ruby Ring

    Ge henne en ledtråd om att du kommer att älska henne för alltid. Den har en päronskuren rubin, hållen i 3-stifts-inställning, och den minimala bypass-skaftet är accentuerat med runda moissaniter vackert hållna i yt-stift-inställning. Denna skapade rubin solitärring är ett vackert fint smycke, handgjorda i solid metall.

  9. Moissanite Two Stone Promise Ring

    Moissanite Two Stone Promise Ring

    Vi är inbitna romantiker och tror att de mest romantiska parningarna är de som visar upp din kärlek. Denna Moissanite Heart Ring är en perfekt sådan. Denna manschettring har hjärtformade två moissanite i utsprång, och kommer att få din dam att gå gaga över den här ringen. Lova din dam att göra din kärlek evig med vår Moissanite Ring.

  10. Tvåstensring med diamantmanschett

    Two Stone Diamond Cuff Ring

    Klassisk, ren och alldeles vacker, denna diamantmanschettring är ett perfekt exempel på klassisk stil med en modern twist. Skaffa din dam den här löftesringen och få henne att gå pladask. Med två rundslipade diamanter, hållna i infattning för en elegant touch.

  11. Ruby Five Stone Promise Ring

    Ruby Five Stone Promise Ring

    Denna strålande rubinlöftesring skulle omedelbart få din dam att bli kär i dig igen! Visar upp rundskuren rubin säkrad med delad stiftinställning klädd i en graderad stil. Denna femstensring är en vacker löftesring, handgjord i stämplad metall för en förtrollande överklagande.

  12. Emerald Heart Twisted Promise Ring

    Emerald Heart Twisted Promise Ring

    Den frodiga gröna smaragdlöftesringen är vad hon måste vänta på länge! Med en hjärtformad smaragd i utsprång och en rund moissanite som kompletterar denna löftesring. Denna hjärtlöftesring är handgjord i guld för lyxigt tilltal. Så när får du den här löftesringen till din speciella?

  13. Diamond Three Stone Bypass Promise Ring

    Diamond Three Stone Bypass Promise Ring

    Uttryck din kärlek med den mest förtrollande löftesringen. Med tre rundslipade diamanter som hålls i utsprång. Denna bypass-ring framkallar en känsla av oändlig skönhet. Bypass-skaftet sveper tätt runt stenarna, vilket framhäver dess unika design. Vi slår vad om att din dam skulle älska det!

  14. Amethyst Heart Two Stone Promise Ring

    Amethyst Heart Two Stone Promise Ring

    Få den här otroligt eleganta löftesringen till din dam och gläd henne! Med hjärtformade två ametister, hållna i kloinställning för en fängslande look! Skaftet är accentuerat med runda glittrande moissaniter för en fängslande look. Den här löftesringen skulle betyda världen för henne.

  15. Skapade Ruby Heart Promise Ring

    Created Ruby Heart Promise Ring

    Ge din dam en chans att älska dig lite mer än tidigare genom att ge henne denna skapade rubinhjärtalöftesring. Den här ringen har också en rund bländande moissanite, som hålls i barinställning för att accentuera skaftet på denna ring. Lova din dam att älska henne för alltid och presentera denna vackra ring med kärlek.

  16. Moissanite Infinity Gold Promise Ring

    Moissanite Infinity Gold Promise Ring

    Din kärlek är evig! Och en evig kärlek förtjänar den bästa löftesringen. Med rundskurna delikata moissaniter som accentuerar skaftet och en oändlig design över den symboliserar din anslutning och kärlek. Din dam skulle hoppa över ett hjärtslag när hon bevittnade denna förtrollande löftesring.

  17. Diamond Leaf Wrap Ring

    Glamoröst inspirerad av naturen, denna diamantbladsring kommer säkerligen att förtrolla din dam. Med marquise och rundslipad diamant klädd i ett lövmönster gör den ännu mer fantastisk. Du kan ta den här diamantringen till din speciella och fånga hennes ovärderliga leende!

  18. Moissanite Interlock Heart Ring

    Moissanite Interlock Heart Ring

    Hennes hjärta är sammanflätat med ditt - vilken perfekt ring att ge till din dam. Och om du letar efter något som kommer att sticka ut från mängden, är den här ringen den. Med ett guldhjärta medan det andra hjärtat accentueras med runda glittrande moissaniter för att göra denna ring mycket mer förtrollande.

  19. Emerald Solitaire Promise Ring

    Emerald Solitaire Promise Ring

    Vilket förtrollande fint smycke den här ringen är! Med en rund skuren smaragd i utsprång och på båda sidor, är rund moissanite vackert flankerad. Denna designlöftesring skulle lämna din dam överväldigad! Dessutom vill du aldrig ta blicken från det! Vi svär.

  20. Etiopisk Opal Celtic Promise Ring

    Ethiopian Opal Celtic Promise Ring

    Denna vackra solitaire opalring kommer säkerligen att få din dam att gå pladask. Den förtrollande skönheten i denna ring accentueras med runda läckra moissaniter utsmyckade över skaftet. Denna löftesring i marquiseslipad opal är inte bara ett smycke, det är en känsla. Denna ädelstens unika färgspel ger ringen en unik himmelsk atmosfär som inte kan replikeras av andra ädelstenar.

Skillnaden mellan en löftesring och en förlovningsring

Difference Between a Promise Ring and an Engagement Ring

LÖFSRING FÖRLOVNINGSRING

En löftesring ges som ett tecken på kärlek och lojalitet mot din partner och ger ett uttalande om att du är exklusiv med din partner.

En förlovningsring ges med avsikten att gifta sig i framtiden. Det är utgångspunkten för att planera att spendera resten av ditt liv med någon.

Löften kan bäras på vilket annat finger du vill. Det finns ingen fast regel för att bära den.

Traditionen säger att en förlovningsring alltid bärs på ringfingret på vänster hand.

En Promise-ring är läcker och vanligtvis minimal. Delikat och klassisk löftesring är den bästa.

Förlovningsringen kan vara enorm och kan innehålla större diamanter, med antingen ett vanligt eller accentuerat skaft.

Avslutning:-

Löfande ringar är både genomtänkta och meningsfulla, och du kan presentera dem för din partner på deras födelsedag, helgdagar, dejtingårsdagen eller andra speciella tillfällen som dessa. Löftesringar visar kärleksförklaringen mellan er två, men förutom det kan varje par ha sin egen betydelse relaterad till en löftesring.

Ge ditt förhållande en ny mening genom att köpa en löftesring till din partner från Rosec Jewels och stärk ditt band som aldrig förr.

Rosec Jewels